Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Το αντίο της Δάφνης Εξαμιλίων στον Γιώργο Κόλλια

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Δάφνης Εξαμιλίων μετά τον αιφνίδιο χαμό του Γιώργου Κόλλια. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος διατέλεσε και παράγοντας της Δάφνης, έφυγε σε ηλικία 43 ετών και η διοίκηση των "πρασίνων" εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.
Οι ποδοσφαιριστές της Δάφνης αφιέρωσαν τη νίκη επί του Αγιάννη στην οικογένεια του Κόλλια. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας των Εξαμιλίων, έχει ως εξής:
"Το χωριό των Εξαμιλίων θρηνεί τον χαμό ενός εξαίρετου ανθρώπου του Γιώργου Κόλλια, που έφυγε από κοντά μας την Δευτέρα (10/3) σε ηλικία 43 ετών, αφήνοντας πίσω τη γυναίκα του Κατερινά και δύο μικρά αγόρια τον Σπυρίδωνα 8 ετών και τον Σταύρο 5 ετών, που αγωνίζονται στις Ακαδημίες της Δάφνης Εξαμιλίων. 
Ο αγαπητός σε όλους Γιώργος αγωνίστηκε σε όλες τις ομάδες των Εξαμιλίων (Δάφνη, Γαλάζιοι Νέοι, Ελάφι) κατακτώντας με όλες πρωταθλήματα, με αποκορύφωμα το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κορινθίας με τη Δάφνη, τη σεζόν 1996-97. Το σπάνιο ήθος και ο χαρακτήρας του θα παραμείνουν χαραγμένα στη μνήμη και στην καρδιά όλων μας για πάντα". 

korinthiasports.gr