Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

“Ρελάνς” Νικήτα μετά την ανακοίνωση του Άρη για το δήμο της Αθήνας

aris_spiliotopoulos_omiliaÄÇÌÏÓ ÁÈÇÍÁÉÙÍ ÅÊÄÇËÙÓÇ ÐÅÐÑÁÃÌÅÍÁ ÊÁÊËÁÌÁÍÇÓ Í
Την απόφαση να στηρίξει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο στη μάχη για το δήμο της Αθήνας, πήρε σύμφωνα με πληροφορίες η Νέα Δημοκρατία.
Η υποψηφιότητα του κ. Σπηλιωτόπουλου “κλείδωσε” και στη σχετική δήλωσή του ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρει:
“Δηλώνω παρών στην πρόσκληση/πρόκληση για μια Αθήνα αυξημένης αισθητικής, για μια Αθήνα, όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της θα αισθάνονται ασφάλεια, μια Αθήνα ικανή να τροφοδοτήσει τις δημιουργικές δυνάμεις όλων μας. Για μια Αθήνα που αγαπάμε και θέλουμε να κερδίσει τη θέση που της αξίζει”.
Χθες, το Μέγαρο Μαξίμου παρέλαβε δημοσκόπηση, που είχε παραγγείλει και η οποία «μετρά» τον κ. Σπηλιωτόπουλο σε σχέση με τους υποψηφίους των άλλων κομμάτων, κ.κ. Σακελλαρίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ, Σοφιανό από το ΚΚΕ και Κασιδιάρη από τη Χρυσή Αυγή.

Λίγα μόλις λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης να κατέβει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, με τη στήριξη της ΝΔ, ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης ανακοίνωσε και τη δική του υποψηφιότητα.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο κ. Κακλαμάνης είχε προαναγγείλει τη συγκεκριμένη απόφαση.
Ανακοίνωση υποψηφιότητας Νικήτα Κακλαμάνη για το Δήμο Αθηναίων
«Καταθέτω επίσημα, στις Αθηναίες και στους Αθηναίους, την υποψηφιότητά μου για το δήμο της πόλεως των Αθηναίων.
Το πρόγραμμα της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης, της οποίας θα ηγηθώ, θα παρουσιαστεί δημόσια, σε ανοιχτή εκδήλωση, στο προσεχές μέλλον.
Η αγάπη μου για την Αθήνα δεν είναι ευκαιριακή. Για μένα ήταν, είναι και θα είναι Πρώτα, η Αθήνα»

ysterografa.gr