Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Και νέα ήττα γιά τον Αστέρα Δερβενίου από την επιθετική ανυπαρξία του


Άλλη μια ήττα το 2014, η 6η συνεχόμενη σε πρωτάθλημα και κύπελλο, υπέστη ο Αστέρας Δερβενίου, αφού στο ‘Κώστας Βυζάς’ ηττήθηκε από το αξιόμαχο συγκρότημα των Αγίων Θεόδωρων με σκορ 1 – 0.
Στο 21’ ο επανεμφανισθείς Λιβανός απέκρουσε με γροθιές την μπάλα, αλλά την έστειλε πάνω στον αμαρκάριστο μέσα στην περιοχή Ράτη, που την κοντρόλαρε και με ψύχραιμο σουτ την έστειλε στην άδεια εστία. Αυτό ήταν !
Ο όποιος ενθουσιασμός των παικτών του Αστέρα κόπηκε Χωρίς κουράγια οι πολλοί νεαροί παίκτες που χρησιμοποιεί φέτος ο Αστέρας, δεν μπόρεσαν να ανταποδώσουν ένα φτηνό τέρμα που δέχτηκαν και έφυγαν από το γήπεδο για 5η συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς να έχουν πετύχει τέρμα. Και χωρίς τουλάχιστον ένα τέρμα, καμιά ομάδα δεν κερδίζει. Δυστυχώς η επίθεση του Αστέρα, που φέτος αποτελείται από μικρούς στην ηλικία παίκτες, δύσκολα σκοράρει και έτσι έχει δημιουργηθεί άσχημη ψυχολογία σε όλη την ομάδα. Και από τους μεγάλους στην ηλικία παίκτες που διαθέτει το περιορισμένο φέτος ρόστερ της ομάδας, όλο και κάποιοι απουσιάζουν, αφήνοντας έτσι δυσαναπλήρωτα κενά. Ο Αστέρας περνά μια δύσκολη περίοδο, μη ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος..
Συμπερασματικά ο Αστέρας (Λιβανός, Κουτρούλης, Μετεβελής, Πολύζος, Μπεκιάι, Γιαννόπουλος, Μαστρογιαννόπουλος (70’ Ψαρρός), Μακρυγιάννης, Καραγιαννίδης (81’ Τάφα), Πρίφτης (67’ Πεθαίνος),  Λιθοξόου)  ηττήθηκε από  την επιθετική ανυπαρξία του . Βέβαια στην επίτευξη ενός τέρματος μια ομάδα  φτάνει κυρίως με συλλογική προσπάθεια των παικτών της και όχι από κάποιες μεμονωμένες ενέργειες, που κατά κανόνα κόβονται με τον ένα ή άλλο τρόπο. Και ο Αστέρας με τους   6 μικρούς, έτσι τελείωσε τον αγώνα, δεν δείχνει στο γήπεδο τέτοιες συλλογικές προσπάθειες.
Χρειάζεται χρόνος και υπομονή, που φαίνεται ότι δεν τα έχουν οι παίκτες και οι φίλαθλοι της ομάδας.