Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Προεκλογικός καυγάς στο Ξυλόκαστρο για το έργο της παραλίας

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1546389_771031326259273_1637838801_n.jpg


Επεισοδιακή ήταν η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, στο Ξυλόκαστρο.
Συγκεκριμένα κατά την ώρα που από το βήμα ο Πρόεδρος του συλλόγου επαγγελματιών καταστημάτων κ. Λάκης Θεοδοσίου κατήγγειλε ως «παράνομες» ενέργειες του δήμαρχου για το έργο της ανατολικής πλευράς της πόλης του Ξυλοκάστρου, τότε  ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Κλαδούχος του έκανε φραστική επίθεση λέγοντάς του   ότι «δεν σε αναγνωρίζω κι απορώ πως σε εξέλεξαν ως πρόεδρο ενώ έχεις όφειλες στον δήμο»!!!
Άμεσα αντέδρασε ο αρχηγός της μειοψηφίας κ. Δημήτρης Σκούρας και κάλεσε τον δήμαρχο να ανακαλέσει τις ύβρεις εναντίον του προέδρου των καταστημάτων, χωρίς βέβαια να βρει ανταπόκριση.
Όταν πήρε τον λόγο ο αντιπρόεδρος του συλλόγου επαγγελματιών καταστημάτων κ.  Άγγελος Μαρίνης,  ο αντιδήμαρχος κ .Λάμπρος Κολοτούρος  του φώναξε "εσύ δεν είσαι που ενοχλείς στο μαγαζί σου κι έρχεται η αστυνομία και σε γράφει;"
Mε δήλωσή του στα ΜΜΕ ο  κ . Θεοδοσίου ανάφερε ότι η σύζυγος του βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον δήμο και έχουν γίνει αγωγές εκατέρωθεν χωρίς να έχουν εκδικαστεί μέχρι σήμερα, κι επομένως δεν υπάρχει οτιδήποτε που να του οφείλετε.... 
Επιπρόσθετα ο Πρόεδρος του συλλόγου επαγγελματιών καταστημάτων αναφέρει ότι προσωπικά δεν έχει σχέση με όλα αυτά κι επομένως τα κίνητρα ήταν πολιτικά και προσωπικά," επειδή βρισκόμαστε σε δικαστική διαμάχη με τον δήμο στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το παράνομο έργο της παραλίας". Ο κ. Θεοδοσίου καταλήγοντας δήλωσε ότι «η πρωτοφανής απώλεια ψυχραιμίας του δήμαρχου , οφείλετε  όπως όλα αυτά δείχνουν ότι ο ίδιος  έχει αντιλήφθει ότι σε λίγο καιρό δεν θα είναι στη θέση αυτή και ξεσπά μεταξύ δικαίων και αδίκων»...