Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Πρώτη δικαίωση του Αγροτικού Συλλόγου Κορινθίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα πρώτα αποτελέσματα των αγώνων και των κινήσεων του  Αγροτικού Συλλόγου Κορινθίας ήρθαν  μετά το επιτυχημένο συλλαλητήριο  στην  Τρίπολη.  Ο Αγροτικός Σύλλογος μαζί με τα υπόλοιπα ανεξάρτητα μπλόκα  Πελοποννήσου είχαν  παραδώσει  ένα ψήφισμα με τα αιτήματα των αγρωτών στον Περιφερειάρχη  κ. Τατούλη το οποίο σήμερα (χθες) 24-2-2014 ψηφίστηκε  στην ολομέλεια του Περιφερειακού Συμβουλίου κατά πλειοψηφία  (το καταψήφισε το Κ.Κ.Ε) .
Δεσμεύθηκε ο Περιφερειάρχης ότι θα δώσει από την μεριά του και αυτός τον αγώνα μαζί μας και θα προωθήσει  τα αιτήματα στην κεντρική εξουσία,,δήλωσε ότι συμφωνεί στα δίκαια και απαραίτητα γιά την  επιβίωση του αγροτικού τομέα, αιτήματα.
Είναι η πρώτη δικαίωση του συλλόγου μας και η πρώτη θετική ανταπόκριση παραλληλα με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ότι εντός της εβδομάδας θα φέρει κάποιες διορθωτικές αλλαγές στο φορολογικό. Η πίεση προς την κυβέρνηση φαίνεται να γεννάει καρπούς.
Δεν εφησυχάζουμε ούτε σταματάμε τις κινητοποιήσεις μας με οποιαδήποτε μορφή αποφασίσουμε κάθε φορά.
Ο Αγροτικός σύλλογος συμμετέχοντας στο συντονιστικό των ανεξαρτήτων μπλόκων Πελοποννήσου θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα αιτήματα των μελών του και του αγροτικού κόσμου.
 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ