Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Νέα αποχώρηση από την παράταξη Καμίνη


Την αποχώρησή της από την παράταξη «Δικαίωμα στην Πόλη» του Δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη ανακοίνωσε η Σύμβουλος της 7ηςΔημοτικής Κοινότητας
Βαρβάρα Κουτσιλιέρη. Η εν λόγω αποχώρηση αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά, μετά από αυτήν του κ. Νίκου Σπυρόπουλου πριν από λίγο διάστημα.

Η κ. Κουτσιλιέρη εκφράζει μάλιστα την πικρία της για την ανικανότητα του σημερινού Δημάρχου να ανταποκριθεί επιτυχώς στα καθήκοντά του για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην Αθήνα. Όπως τονίζει στο χρονικό διάστημα που υπηρέτησε τους συμπολίτες, αντιλήφθηκε «την απουσία στρατηγικού συνδυασμού, εκ μέρους της διοίκησης του Δήμου, ώστε να πραγματοποιηθούν οι βαθιές ριζοσπαστικές τομές με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των Αθηναίων πολιτών που μας εμπιστεύθηκαν».

Με αφορμή την εν λόγω αποχώρηση ο πρώτος εκλεγμένος Σύμβουλος κ. Γρηγόρης Λέων που πρόσφατα εντάχθηκε στον συνδυασμό του κ. Σπηλιωτόπουλου, δήλωσε: «η νέα αποχώρηση δεν αποτελεί παρά μια επιβεβαίωση του κοινού αισθήματος των Αθηναίων πολιτών ότι η ζωή στην πόλη τους έχει υποβαθμιστεί μέσα σε μια τριετία. Ο κ. Καμίνης, πέρα από το επίπλαστο νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου που επικαλείται, έχει να επιδείξει μηδενικό έργο στις γειτονιές της Αθήνας, γεγονός που διαπιστώνουν ακόμη και τα ίδια τα μέλη της παράταξής του που σπεύδουν να τον εγκαταλείψουν. Χρέος μας είναι να δώσουμε μία νέα ευκαιρία στην πόλη μας».