Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Στην Αθήνα... μόνος του ο Άγγελος Φιλιππίδης!

Aggelos-Filippidis
Όπως μετέδωσε η Σοφία Φασουλάκη στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”, αναμένεται να έχει φτάσει στην Αθήνα με πτήση από την Κωνσταντινούπολη ο Άγγελος Φιλιππίδης, λίγο μετά τις 09.00 το πρωί.
Ο πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ο οποίος κατηγορείται για τα επισφαλή δάνεια του ΤΤ, μετά την αποφυλάκισή του από τις τουρκικές αρχές, και στο περιθώριο όσων είπε χθες, αποφάσισε να έρθει ο ίδιος μόνος του στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τις δικαστικές αρχές, αμέσως μόλις ο Άγγελος Φιλιππίδης πατήσει το πόδι του στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Στη συνέχεια, διευκρινίστηκε από τις ελληνικές δικαστικές αρχές ότι ο Άγγελος Φιλιππίδης δεν έρχεται μόνος του στην Ελλάδα, αλλά η Τουρκία αποφάσισε την απέλασή του. Έτσι, φτάνει στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” ως κρατούμενος.
Η πτήση του Άγγελου Φιλιππίδη έφτασε στον διεθνή αερολιμένα “Ελευθέριος Βενιζέλος” στις 09.00, και ο πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου οδηγήθηκε απευθείας στη ΓΑΔΑ, μετά τη διαδικασία σύλληψής του.
Ο πρώην επικεφαλής του ΤΤ ήταν εμφανώς καταπονημένος, και δήλωσε: “Προσήλθα οικειοθελώς και άμεσα, όπως είχα υποσχεθεί”.
Μετά από περίπου μια ώρα παρουσίας του στη ΓΑΔΑ, ο Άγγελος Φιλιππίδης αναχώρησε, προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα. “Με δική μου πρωτοβουλία παρουσιάστηκα στις ελληνικές αρχές. Οι Τούρκοι με άφησαν ελεύθερο”, επανέλαβε ο Άγγελος Φιλιππίδης στους δημοσιγράφους, την ώρα που αποχωρούσε από τη ΓΑΔΑ.
Ο Άγγελος Φιλιππίδης έφτασε στην Ευελπίδων περίπου στις 11.20, και πέρασε από την πλαϊνή πόρτα, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.
Ο πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

ysterografa.gr