Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Έμειναν στο λευκό "Χ" Μεσσηνιακός και Μεσολόγγι

Μεσσηνιακός-Μεσολόγγι 0-0 | onsports.gr
Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Μεσσηνιακού με το Μεσολόγγι, στην σημερινή αυλαία  της 16ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου
Το πρώτο ημίχρονο είχε λιγοστές φάσεις, αλλά σε μια από αυτές η ΑΕΜ είχε δοκάρι στο 34’ σε κεφαλιά του Μεταξούλη. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ καλές στιγμές είχε και ο Μεσσηνιακός. Στο 80’ το Μεσολόγγι έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τζιμάνη.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Τσουκάλης, Κουρεντζής, Μπιμπίρης, Μπεγέτης, Δασκαλάκης, Αργυρόπουλος, Ταχματζίδης (82’ Σπανός), Βιτάλι, Τσουλάκος, Χελάς (63’ Νινιός)
Α.Ε ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Δ. Ζέρβας, Αρώνης (75’ Φιλάι), Ανυφαντής, Λίτσος, Μπαλαούρας, Δενδρινός, Μεταξούλης, Τζιμάνης, Καβαλάρης, Νάκος, Μιχαλόπουλος.

Η αγωνστική συνεχίζεται αύριο, Κυριακή , με της πρωτοπόρες ΑΕ Ερμονίδα και ΑΕ Καραϊσκάκης, να δοκιμάζονται στα Σαγέικα , η πρώτη, κόντα στον τοπικό Εθνικό και στο Ναύπλιο με τον Παναυπλιακό η δεύτερη. Στη Βάρδα ο τοπικός Βουπρασιακός αντιμετωπίζει την Καλαμάτα, ενώ στο Άργος ο Παναργειακός φιλοξενεί τον ουρογό ΠΦΟ Πανόπουλου.
Με στόχο τη νίκη και με νέο τεχνικό στο πάγκο της, τον Θύμιο Γεωργούλη  , η Κόρινθος εκστρατεύει στο Αιτωλικό  κόντρα στον τοπικό Άρη, όπου θα την ακολουθήσουν και οι οργανωμένοι της Λέσχης Φίλων Κόρινθος Θύρα 3.
 Από την αγωνιστική δεν απουσιάζουν και τα ντέρμπι για την παραμονή στην κατηγορία. όπως είναι το ντέρμπι της Αχαΐας , ανάμεσα στον Ατρόμητο και στην Αχαϊκή στην Πάτρα και του Παναρκαδικού κόντρα στη Δόξα Ν. Μανωλάδας στην Τρίπολη.

Η 16η  αγωνιστικής του 4ου ομίλου.

Σάββατο 1/2
Μεσσηνιακός-ΑΕ Μεσολογγίου             0 - 0

Κυριακή 2/2
Αρης Αιτωλικού-Κόρινθος
ΠΑΟ Βάρδας-Καλαμάτα
ΠΦΟ Πανόπουλου-Παναργειακός
Εθνικός Σαγέικων-ΑΕ Ερμιονίδας
Ατρόμητος Αχαΐας-Αχαϊκή 
Πανναυπλιακός-ΑΕ Καραϊσκάκης 
Παναρκαδικός-Δόξα Νέας Μανωλάδας