Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ανθρωποκυνηγητό στην Κορινθία για ληστές βενζινάδικου! Έπιασαν τον έναν μετά από καταδίωξη στο Δερβένι (Video)

 
Σκηνές Άγριας Δύσης εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ της Παρασκευής στο 103ο χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών - Πατρών.
 Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 20.00, όταν άγνωστος φορώντας κουκούλα και κρατώντας πιστόλι εισέβαλε και διέπραξε ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο 103ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών στα “Μακντόναλντ” στο Βέλο. Στη συνέχεια άρπαξε ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε έγγραφα και περίπου 450 ευρώ και έσπευσε να εξαφανιστεί πεζός.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο μαζί με τον συνεργό του, ο οποίος τον περίμενε. Φεύγοντας από το σημείο και κινούμενοι επί της Εθνικής οδού, για περισσότερα από 40χλμ. δεν σταμάτησαν σε μπλόκο της Αστυνομίας που είχε στηθεί στο 142ο χιλιόμετρο, στον κόμβο του Δερβενίου, αλλά επιχείρησαν να διαφύγουν μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού.
Ακολούθησε καταδίωξη και μετά από τρία χιλιόμετρα, ο οδηγός τελικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο ξέφυγε από την πορεία του και βγήκε από το δρόμο, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν δράστη, έναν 27χρονο Αλβανό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε πιστόλι  και τα χρήματα της ληστείας που κατασχέθηκαν
Αυτή την ώρα βρίσκεται στην περιοχή σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό του συνεργού του, που κατάφερε να διαφύγει..

video korinthostv