Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Οταν ο «Γιωρίκας» μιλάει, το Αγρίνιο χαμογελάει - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-1


 
Ο Πανθρακικός έκανε το λάθος να προηγηθεί και να δείξει πως είναι ικανός να “παραβιάσει” το απόρθητο κάστρο του Αγρινίου.

Οταν οι παίκτες του Μάκη Χάβου συνειδητοποίησαν πως πράγματι απειλούνται σοβαρά από τους αντιπάλους τους, τότε τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Με ένα καταπληκτικό Β΄ημίχρονο, οι Αγρινιώτες κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-1 που είχε διαμορφωθεί στο 4΄από την κεφαλιά του Εμποου και να πανηγυρίσουν την 7η νίκη τους στο πρωτάθλημα και μάλιστα με το εμφατικό 3-1!
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τα “καναρίνια” ήταν ο Γιώργος Θεοδωρίδης, ο οποίος με δυο γκολ (53΄, 83΄) το ένα καλύτερο από το άλλο, έκανε τους οπαδούς του Παναιτωλικού να παραληρούν και τα μεγάφωνα του “κλουβιού” να πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα από τους ήχους της ποντιακής λύρας.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν τις λύσεις στις κόντρα επιθέσεις των φιλοξενουμένων που τους είχαν αποσυντονίσει στο πρώτο μέρος και με πίεση και συνεχές πρέσινγκ στην μεσαία γραμμή να βρει τις λύσεις, έστω και με τα μακρινά σουτ του “Γιωρίκα”.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Νταλμά, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Παναιτωλικού.
Ο Πανθρακικός θα έχει να το λέει πως είναι η δεύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, μετά τον Λεβαδειακό που παραβιάζει την εστία του Ράφαελ!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Γκόλιας (66' Νταλμά), Κούσας, Καμαρά, Θεοδωρίδης, Τζούνιορ (74' Γοδόι), Σφακιανάκης, Γκάλο, Μπούντιμιρ (79' Μπόγιοβιτς), Μπακάκης, Μπικέι.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Εμπό, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Μακρυδημήτρης (86' Μολίνα), Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ιγκόρ (57' Χασομέρης).