Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός Βόλου, «Όργια στα Χανιά» καταγγέλει η Παναχαϊκή

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός Βόλου
 Η προέλαση του Ολυμπιακού Βόλου στον 1ο όμιλο της Football League συνεχίστηκε και την 16η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 2-0 την Καλλιθέα στο «Γρηγόρης Λαμπράκης», πετυχαίνοντας την 9η σερί νίκη τους και έχουν απολογισμό 11 νίκες και μία ισοπαλία στους τελευταίους δώδεκα αγώνες τους!
Επιπλέον, οι Βολιώτες έκαναν το 4 στα 4 εκτός έδρας και συνολικά έχουν 5 νίκες στους 6 τελευταίους αγώνες μακριά από το Βόλο, με τον εντυπωσιακό απολογισμό των 10 τερμάτων υπέρ και κανενός κατά! Ετσι, συνεχίζουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 41 βαθμούς, 11 περισσότερους από τα δεύτερα, Χανιά, που ήρθαν ισόπαλα 0-0 με την Παναχαϊκή.
Ο Ολυμπιακός Βόλου «καθάρισε» το παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο, όταν πέτυχε και τα δύο του γκολ με τον Γκούρμα στο 7' και στο 27'. Αυτές ήταν οι μοναδικές τελικές προσπάθειες των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια η ομάδα του Κριστόφ Βαζέχα αντέδρασε, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και να αποτρέψει τη δεύτερη φετινή της (πρώτη της εντός έδρας) ήττα στο πρωτάθλημα. Πρέπει να σημειωθεί ότι την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη ο αγώνας η αστυνομία προχώρησε μετά από συντονισμένη επιχείρηση των ανδρών της σε επτά συλλήψεις οπαδών που μετείχαν σε ομάδα που μπήκε στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

«Λευκή» ισοπαλία στα Περιβόλια
Χανιά και Παναχαϊκή έμειναν στο 0-0 στα Περιβόλια, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Football League.
Οι γηπεδούχοι έμειναν, έτσι, για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, ενώ οι Πατρινοί για δεύτερο, αλλά σαφώς είναι οι κερδισμένοι, καθώς τα Χανιά είναι στη δεύτερη θέση, με 30 βαθμούς πλέον, ενώ η Παναχαϊκή έφτασε τους 24 και είναι μόνη στην 5η θέση.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή καταγγέλοντας «όργια στα Χανιά» στην αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα της Κρήτης για την 16η αγωνιστική της Football League. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκής:

«Όργια στα Χανιά.
Περιμένουμε τον παρατηρητή διαιτησίας για να πληροφορηθούμε την τύχη του γιου του Ανούσου του αγαπημένου παιδιού του Θωμά Μητρόπουλου και του Σπάθα και των δυο εποπτών από την Αθήνα ειδικά του Ντάλλα.
Ζούμε αξέχαστες μέρες Αμπάρκιολη και Κάμπαξη αλλά γινόμαστε συνεχώς πιο ισχυροί και στο τέλος θα νικήσουμε γιατί έχουμε μεγάλη ομάδα.
Κύριε Κουρίδη, κύριε Χατζή, κύριε Δούρο, κύριε Μπριάκο ερχόμαστε ότι και να γίνει και μαζί μας έρχονται και οι εισαγγελείς».

Με  την αναμετρήση του Αστέρας Μαγούλας με  τον Πανηλειακό, συνεχίζεται σήμερα στις 15:00 η αγωνιστική δράση της 16ης αγωνιστικής στο Νότιο όμιλο.
Η αποστολή του Αστέρα Μαγούλας: Η 18άδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη του ματς.
Η αποστολή του Πανηλειακού: Πίτκας, Φλίγκος, Βοσκόπουλος, Αλτιπαρμακόφσκι, Mπονγκ, Λαμπρόπουλος, Λαλίν, Κυριάκος, Γαλανόπουλος, Μανιάτης, Κοτσώνης, Σαραμαντάς, Κωνσταντινίδης, Λιόσης, Μπιτάνγκ, Χαλούλος, Γανωτής, Αποστολόπουλος, Μίλιεβιτς, Κασνέτση.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Νότιος όμιλος


Παρασκευή 17 Ιανουαρίου
Χανιά - Παναχαϊκή 0-0
Καλλιθέα - Ολυμπιακός Βόλου 0-2

Σάββατο 18 Ιανουαρίου
(15:00) Αστέρας Μαγούλας - Πανηλειακός

Κυριακή 19 Ιανουαρίου
(15:00) Επισκοπή - Αχαρναϊκός
(15:00) Φωστήρας - Βύζας
(15:00) Παναιγιάλειος - Γλυφάδα
(20:00) Φωκικός - Ηρακλής Ψαχνών