Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ο ΠΑΟ δύσκολα τον Πλατανιά και ο Ατρόμητος τον ΠΑΣ, Όλα μηδέν για Καλλονή και Απόλλωνα

Ο ΠΑΟ δύσκολα τον Πλατανιά και ο Ατρόμητος τον ΠΑΣ
Ο Παο έφτασε στην τρίτη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ αφού επικράτησε δύσκολα με 1 - 0 επί του Πλατανιά στη Λεωφόρο .
Ο Αμπεϊντ στο 40΄ πέτυχε το μοναδικό γκολ των «πρασίνων» που παραμένουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Χανιώτες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Βλαχοδήμου στο 83΄
 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης (73΄ Καρέλης), Λαγός (57΄ Μπαϊράμι), Μπεργκ, Ζέκα, Αμπεϊντ, Μαρινάκης (68΄ Κουτρουμπής), Νάνο, Ρισβάνης, Πράνιτς
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Τόρες, Κάταϊ (71΄ Μπέλιτς), Αγκιλέρα, Βλαχοδήμος, Καζναφέρης (78΄ Σιώπης), Γουνδουλάκης (85΄ Σιαλμάς), Ινκούμ, Φαϊσκα, Τετέ

Ο «Παπ» τήρησε το «νόμο» του Περιστερίου, χωρίς βαθμό ο ΠΑΣ μέσα στο 2014Νωρίτερα, ο τρίτος της βαθμολογίας, Ατρόμητος κατάφερε να νικήσει επίσης δύσκολα με 1 - 0 τον ΠΑΣ Γιάννινα . Ο Παπαδόπουλος στο 22΄ με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη, ωστόσο, στο 33΄ από το τακουνάκι του Καραμάνου κι αφού απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο με πλασέ (και τη βοήθεια του Κολοβέτσιου) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζωντας το «τρίποντο» στους γηπεδούχους, που διατηρούνται στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Στις εξέδρες του γηπέδου του Περιστερίου βρέθηκε ο Γιάννης Πετράκης, που είναι ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Καραμάνος (63΄ Μπρίτο), Ούμπιντες, Δημούτσος (89΄ Φυτανίδης), Ναπολεόνι (76΄ Πίτου Γκαρσία), Παπαδόπουλος.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιώργος Γεωργουλόπουλος):
Βελλίδης, Μπέριος (79΄ Γιάκος), Ντάσιος (54΄ Ρουμπουλάκου), Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Αυγενικού (70΄ Κρητικός), Ίλιτς, Στρούνα, Ακόστα.

Χρονικά, πάντως, η πρώτη σέντρα έγινε στο ΟΑΚΑ, όπου η Καλλονή παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον Απόλλωνα Σμύρνης. Μάλιστα, η «ελαφρά» ταξιαρχία» έπαιζε με 10 παίκτες από το 13ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Δεληζήση με κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Κεϊτά.
Ο Απόλλωνας πήρε το «Χ» από την Καλλονή στο ΟΑΚΑ Ο Απόλλων  «άγγίξε» το γκολ στο 47΄ όταν σουτ του Φαρινόλα,  σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Χογκ, ο οποίος ένα λεπτό μετά πρόλαβε να διώξει πριν πλασάρει ο Φαρινόλα.
 ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Ζακουάνι, Ποντάνι, Χωριανόπουλος (83΄ Καλτσάς), Μαρσέλο (71΄ Γιορέντε), Κεϊτά, Λεοζίνιο, Μανούσος, Νιαμπούγιου, Περόνε (67΄ Καζάκης).
ΑΠΟΛΛΩΝ (Λόρι Σάντσεζ): Τζόρβας, Δεληζήσης, Κανακούδης, Παντελιάδης, Μίνγκας (90΄+2 Καμαρά), Φαρινόλα (72΄ Πετρόπουλος), Αργυρόπουλος, Τσοκάνης, Ντάλμπεργκ, Λουσέρο (79΄ Τσιλιγκίρης), Παπαζαχαρίας.

 Την Κυριακή, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, φιλοξενείται στην Ξάνθη από την τοπική ομάδα, ενώ ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Βέροια και ο Αστέρας θα παίξει με τον ΟΦΗ στην Τρίπολη.

Παράλληλα, ο Λεβαδειακός αναμετράται με τον Αρη και ο Πανθρακικός με τον Πανιώνιος, ενώ η αυλαία θα πέσει την Δευτέρα με το ματς Εργοτέλης - Παναιτωλικός.

Το πρόγραμμα (όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την NOVA):

ΣΑΒΒΑΤΟ
Καλλονή - Απόλλων Σμύρνης 0-0
Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 1-0

ΚΥΡΙΑΚΗ
Λεβαδειακός - Αρης 15:00 26/1
Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 17:15 26/1
ΠΑΟΚ - Βέροια 17:15 26/1
Πανθρακικός - Πανιώνιος 17:15 26/1
Ξάνθη - Ολυμπιακός 19:30 26/1

ΔΕΥΤΕΡΑ
Εργοτέλης - Παναιτωλικός 19:30 27/1
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ