Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Νέα Δημοκρατία : «Ο κ. Τσίπρας έκανε σήμερα την επιλογή του: «Να συμπορευτεί με τη «συνιστώσα της τρομοκρατίας» του ΣΥΡΙΖΑ.»



Από τη Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τη δήλωση του  Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Α. Τσίπρα, ότι  δεν πρόκειται να διαγράψει κανένα από τα στελέχη του, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κ. Τσίπρας έκανε σήμερα την επιλογή του: Να συμπορευτεί με  τη «συνιστώσα της τρομοκρατίας» του ΣΥΡΙΖΑ. Ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να διαγράψει κανέναν από τους συντρόφους του που «ξεπλένουν» τους δολοφόνους της τρομοκρατίας.
Ταυτίζεται με αυτούς που ισχυρίζονται ότι  η τρομοκρατική οργάνωση 17 Ν. αποτελεί «ενεργή συνιστώσα της Αριστεράς». Με αυτούς που εκφράζουν την «αλληλεγγύη τους στη 17Ν». Με αυτούς που ισχυρίζονται ότι οι δολοφόνοι καταδικάστηκαν με «ειδικό τρόπο» και αγωνίζονται να αποφυλακιστούν με «ειδικό τρόπο». Άραγε τι εννοούν ότι αγωνίζονται να αποφυλακιστούν με «ειδικό τρόπο»;
Ταυτίζεται με το Βουλευτή του κ. Δρίτσα που ξεπλένει τη 17Ν λέγοντας ότι  εγκληματίες-τρομοκράτες «δεν είναι δολοφόνοι του κοινού ποινικού δικαίου» και ότι η δράση τους είναι «πολιτική»!
Ο κ. Τσίπρας γνωρίζει ότι δεν πρόκειται για κάποια «περιθωριακά στελέχη», όπως ψελλίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για κορυφαία στελέχη του, Βουλευτές και μέλη της Κεντρικής του επιτροπής! 
Αλλά και κάτι ακόμα για τον «ευρωπαίο» κ. Τσίπρα.  Που –χωρίς να πολυκαταλαβαίνει- χαίρεται για την στήριξη που του παρέχει ο Τόνι Νέγκρι που καταδικάστηκε για συμμετοχή σε δύο δολοφονίες και σε συνέντευξή του στον Γιάννη Αλμπάνη, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ,  ζητάει να εξαφανιστεί  το έθνος-κράτος χαρακτηρίζοντάς το "σκατό"!   Ο κ. Τσίπρας αλήθεια συμφωνεί με αυτόν τον χαρακτηρισμό και πιστεύει το ίδιο και για την Ελλάδα;

Ένα να ξέρει: Θα τον ρωτάμε κάθε μέρα!».  

·         Επισυνάπτεται συνέντευξη του Τόνι Νέγκρι στο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Αλμπάνη
·         Επισυνάπτεται ανακοίνωση του Δικτύου του κ. Γιαννόπουλου (στελέχους ΣΥΡΙΖΑ) και του κ. Δημήτρη  Μπελαντή  (μέλους Κεντρικής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ)


Εμφάνιση πολιτικοι κρατούμενοι.bmp