Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Τατσόπουλος: Απολαμβάνω την ανεξαρτησία μου

tatso
Εξηγήσεις για τους λόγους που τον έφεραν εκτός της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος, ενώ αναφέρθηκε ακόμη στους λόγους για τους οποίους κράτησε την έδρα του, αλλά και στις μελλοντικές του κινήσεις.
Με δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, είπε πως νιώθει «ανακούφιση» για την εξέλιξη αυτή επειδή από τη μία υπήρχε «η μονταζιέρα της ΝΔ» και από την άλλη «η συνωμοσιολογία εντός ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο Τατσόπουλος ήταν φυτευτός».
Ο συγγραφέας σημείωσε ακόμη πως με τον Αλέξη Τσίπρα αποφάσισαν από κοινού αποφάσισαν να επιστρέψουν στην ουσία της πολιτικής, ενώ διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να γίνει «αντι-συριζαίος ιεροκήρυκας» αλλά ούτε και θα σιωπήσει.
Επανέλαβε μάλιστα ότι η μοναδική επιλογή για τον ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει να γίνει μια κυβέρνηση μακράς διαρκείας θα πρέπει να συνεργαστεί με την κεντροαριστερά.
Αναφερόμενος στο επίμαχο θέμα που οδήγησε στην ανεξαρτητοποίησή του σχετικά με τη σχέση ΣΥΡΙΖΑ και τρομοκρατίας ο Πέτρος Τατσόπουλος είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα δεν έχει καμία σχέση με την τρομοκρατία αλλά οι «πρόγονοί» του προσυπέγραφαν προς τιμήν τους κείμενα που υπεράσπιζαν τα μέλη της “17 Νοέμβρη”» τονίζονας ότι κατά τον ίδιο τα μέλη της “17Ν” «δεν είναι πολιτικοί κρατούμενοι αλλά δολοφόνοι».
Ερωτηθείς, τέλος, για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ δεν το απέκλεισε κατηγορηματικά αλλά αρκέστηκε στο να πει ότι «η ανεξαρτησία είναι πολύ γλυκιά» προσθέτοντας ότι πρόθεσή του είναι να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές.

υστερογραφα