Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Έμειναν στο μηδέν, Ελλάς Βέλου και Ολυμπιακός Λουτρακίου (video)


Αν και δημιούργησαν αρκετές φάσεις και οι δύο ομάδες, Ελλάς Βέλου και Ολυμπιακός Λουτρακίου έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να μένουν για ακόμα ένα ματς χωρίς νίκη.
Πρώτη καλή φάση για τους «Ερυθρόλευκους», όταν το σουτ του Μπασιώτη (6’) έδιωξε σε κόρνερ ο Κουρούμαλης, κάτι που έκανε και στο 20’ σε προσπάθεια του Κολλιάκου.
Στο 24’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Γιακούπι από τον Βλάσση, χωρίς να υπάρχει παράβαση, καθώς ο αμυντικός της ομάδας του Λουτρακίου, κάνει τάκλιν στην μπάλα, ενώ στο 34’ το γύρισμα του Σάνι πρόλαβε ο Κορδαλής προ του Αράπι.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία (38’), όταν μετά από σέντρα του Παπαδημητρίου, ο Κολλιάκος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Τάλιος πρόλαβε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
Η τελευταία μεγάλη φάση του ημιχρόνου ήταν και αυτή για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, με τον Κολλιάκο να εκτελεί φάουλ, τον Κορδαλή να πιάνει την κεφαλιά, αλλά ο Κουρούμαλης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

Στην επανάληψη η Ελλάς Βέλου μπήκε καλύτερα, αλλά ο Καλογερής είπε «όχι» στον Σάνι (49’), ενώ το τέρμα του Αράπι (65’) ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τον αρχηγό των γηπεδούχων να είναι σε αντικανονική θέση σύμφωνα με τον βοηθό Ευθυμίου, μετά το λάθος του τερματοφύλακα των «Ερυθρόλευκων» στην εκτέλεση φάουλ του Δελή.

Στο 76’ ο Μπουτσούκος προσπάθησε με τακουνάκι να νικήσει τον Καλογερή, αλλά ο Καλογερής έδιωξε σε κόρνερ.
Πάντως και οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν γκολ με τον Μπαστούνη, το οποίο επίσης ακυρώθηκε ως οφσάιντ, από τον βοηθό Κούρτη.

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: Κουρούμαλης, Αμπού Ζολώφ, Τάλιος, Σαββίδης, Αντρέα, Ρούπας, Σάνι (80’ Αναστασιάδης), Δελής (70’ Μπουτσούκος), Γιακούπι, Βράκας (66’ Ιατρού), Αράπι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Καλογερής, Μαυρέλης, Τόσκα (46’ Φραγκάκης), Κορδαλής, Βλάσσης, Παπαδημητρίου, Θεοδωρόπουλος, Μπαστούνης, Μπασιώτης Κολλιάκος, Αγγέλου

 video: Γιώργος Λιακόπουλος
apopsi24.gr