Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Έχασε βαθμούς πάλι ο Παννεμεατικός στο Ξυλόκαστρο, 2 - 2 με τον Ηρακλή. Πολλά παράπονα για την διαιτησία του Φραντζή

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε ο Παννεμεατικός στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 εκτός έδρας με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου. .
Ο Παννεμεατικός ανοιξε το σκορ στο 10’ με κοντινό δυνατό σουτ του Παππά, μετά από φάουλ του Μαρτίνου και κεφαλιά πάσα του Ραπουσάι. Ο Ηρακλής  ισοφάρισε 1-1 με τον Αγγελή στο 38’.
Στη συνέχεια η Νεμέα έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Κωστούρο να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια ισόπαλες, ο Μαρτίνος έκανε τη σέντρα από δεξιά και Μυργιώτης με κεφαλιά νίκησε τον Ρουμελιώτη για το 1-2, ενώ λίγο πριν το τέλος του α’ μέρους ο Κρισάφη είχε ένα καλό σουτ, που έδιωξε ο Κεμαλάι.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής ανέλαβε την πρωτοβουλία του αγώνα  και είχε δοκάρι με φοβερό σουτ του Αγγελή, και τελικά ισοφάρισε με πέναλτι του Κρισάφη, σε μια φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Νεμεάς.
Οι παίκτες του Ξυλοκάστρου έκαναν γέμισμα προς την περιοχή, ο Τσιωτάκης προσπάθησε να … σκρινάρει τον Αγγελή, ώστε να μπλοκάρει την μπάλα ο Κεμαλάι, αρχικά οι δύο ποδοσφαιριστές έπεσαν στο έδαφος, με τον τερματοφύλακα της Νεμέας να πέφτει και αυτός από πάνω. Ο ρέφερι υπέδειξε πάρα πολύ καθυστερημένα την παράβαση του νεμεάτη αμυντικού , ενώ κιτρίνισε τον Κεμαλάι (!!!) και όχι τον Τσιωτάκη που υποτίθεται ότι υπέπεσε στο πέναλτι. 
Από εκεί και πέρα, ο Παννεμεατικός έχασε πολλές και κλασικές ευκαιρίες για να φτάσει και σε 3ο τέρμα, αλλά ο εντυπωσιακός Ρουμελιώτης σταμάτησε τους Ραπουσάι Ρ., Μυργιώτη, Μαρινό, ενώ τα σουτ των Παλυβού και Μαρτίνου έφυγαν ελάχιστα άουτ.
Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν για 30 λεπτά περίπου με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ραπουσάι Μπ. (2η κίτρινη), με την πρώτη κάρτα να είναι μια από τις αρκετές …ανακαλύψεις του ρέφερι στην αναμέτρηση, ενώ λίγο πριν το τέλος ο Τσιωτάκης από πλευράς Νεμέας, πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια (2η κίτρνη), λόγω διαμαρτυρίας.

Κορυφαίος του αγώνα ο Ρουμελιώτης, με τις εντυπωσιακές του επεμβάσεις, ενώ σπουδαίο ματς από πλευράς Ηρακλή έκαναν και οι Βελέντζας, Παπαδόπουλος (α’ μέρος) και ο νεαρός Καλύβας.
Για τη Νεμέα, ο Μαρτίνος και πάλι ήταν σε καλή μέρα, ενώ οι Μυργιώτης, Μαρινός και σε κάποιες στιγμές οι Παππάς και Ραπουσάι Ρ., προσπάθησαν.
Όσον αφορά τον κ. Φραντζή, που ελέγχεται για τη φάση του πέναλτι, έδειξε εκτός φόρμας, καθώς η φυσική του κατάσταση ήταν τέτοια που τον άφηνε πολύ μακριά από κάθε φάση, ενώ το να απαντά με απαράδεκτο τρόπο στις διαμαρτυρίες των φιλάθλων της Νεμέας, κάνοντας χειρονομίες και χρησιμοποιώντας άσχημες εκφράσεις, δεν τον τιμά.
Στο φύλλο αγώνος αναφέρει ότι μετά το τέλος του αγώνα, φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας χτυπούσαν την πόρτα των αποδυτηρίων και τον εξύβριζαν.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Ρουμελιώτης, Πολυδωρόπουλος, Ραπουσάι Μπ., Βελέντζας Κ., Δεδάκης, Τακουμάκης, Κρισάφι, Σαμανίδης, Αγγελής, Παναγουλόπουλος, Παπαδόπουλος
Έπαιξαν και οι: Κουρούμαλης, Αναγνωστόπουλος, Καλύβας

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Χουσελάς Α., Κυριάκος, Μαρινός, Τσιωτάκης, Ραπουσάι Ρ., Μαρτίνος, Παππάς, Κωστούρος, Παπουτσής, Μυργιώτης

 

apopsi24.gr