Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΟΝΝΕΔ (και καραμανλικοί)… στο πόδι για τον Παπανικολάου στη Γλυφάδα

Giorgos-Papanikolaou
Μεγάλη κινητοποίηση στις τάξεις σημερινών αλλά και παλαιότερων στελεχών της ΟΝΝΕΔ σήμανε η χθεσινή ανακοίνωση του Γιώργου Παπανικολάου ότι θα είναι υποψήφιος για τον δήμο Γλυφάδας απέναντι στον εν ενεργεία δήμαρχο Κώστα Κόκκορη, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου του 2014.
Οι ΟΝΝΕΔίτες έδωσαν δυναμικό παρών, όχι μόνο στην εκδήλωση ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανικολάου, αλλά και στα social media, μέσω των οποίων έστελναν τις ευχές τους στον άλλοτε πρόεδρο της Οργάνωσης, ο οποίος μετά τις ευρωεκλογές του 2009 βρέθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Κοντά στον Γιώργο Παπανικολάου βρέθηκαν και προβεβλημένα στελέχη της Κεντροδεξιάς, κυρίως με αναφορικά στο καραμανλικό στρατόπεδο, από το οποίο και προέρχεται ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας. Εκεί ήταν και ο σημερινός Υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος ηττήθηκε το 2010 από τον Κώστα Κόκκορη, που προλογίζοντας τον Γιώργο Παπανικολάου σημείωσε χαρακτηριστικά: “Ένας νέος συνεχίζει την προσπάθειά μας να αλλάξουμε τη Γλυφάδα”.

H  ομιλία  του Γιώργου Παπανικολάου