Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Μένει ο Μίτσελ, έρχεται ο Πέλε στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Μένει ο Μίτσελ, έρχεται ο Πέλε
Στον πάγκο του Ολυμπιακού θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν ο Μίτσελ αφού οι “ερυθρόλευκοι” είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν την οψιόν στο συμβόλαιο του. “Κλεισμένος” θεωρείται ο Πελέ που θέλει να πιάσει... λιμάνι από τώρα.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο Ισπανός τεχνικός θα παραμείνει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο μέχρι το 2015, κάτι που προέβλεπε η αρχική συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο 50χρονος προπονητής είχε συμφωνήσει στις 4 Φεβρουαρίου και το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως δεν υπάρχει διαφορετική εξέλιξη από τη συνέχιση τη συνεργασίας του με τους Πειραιώτες.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι στα μέσα της εβδομάδας ήταν στην Αθήνα ο εκπρόσωπος του Μίτσελ, Μαριάνο Αγιλάρ, και συναντήθηκε με τους διοικούντες τους Πειραιώτες και φέρονται να συμφώνησαν για την ενεργοποίηση της οψιόν που είχαν υπογράψει τον περασμένο Φεβρουάριο.

Από κει και πέρα στον Ολυμπιακό μπορεί να λένε πως δεν ασχολούνται με μεταγραφικά και πως προτεραιότητα είναι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι την διακοπή, ωστόσο φαίνεται πως βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Πελέ από τον Εργοτέλη.

Ο Πελέ έχει κάνει ήδη γνωστές τις προθέσεις του στους υπευθύνους της κρητικής ομάδας, λέγοντας πως θέλει να φορέσει άμεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού. Η διοίκηση του Εργοτέλη θέλει να τον κρατήσει μέχρι τον Μάιο, έστω και ως δανεικό, αλλά ο 26χρονος Πορτογάλος «δεν κρατιέται», όπως υποστηρίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα.

Στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, Εργοτέλης και Ολυμπιακός φέρεται να τα έχουν βρει στις 500.000 ευρώ για τον Πελέ, ενώ πληροφορίες από την Κρήτη ανέβαζαν το ποσό στις 650.000 ευρώ