Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΝΔ - ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ

Η Γραμματεία Εργασιακών, Επιστημονικών και Παραγωγικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά, από σήμερα, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, ευρύ διάλογο για μία νέα φιλοσοφία συνδικαλιστικής εκπροσώπησης. Στο πλαίσιο αυτό έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις και συζητήσεις σε χώρους εργασίας, στρογγυλά τραπέζια καθώς και διαδικτυακή διαβούλευση. Στόχος είναι να καταγραφούν οι παθογένειες της συλλογικής εκπροσώπησης σήμερα και να αναδειχθεί μία σύγχρονη πρόταση για την εξέλιξή της.

Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιείται σήμερα στις 16:00, στο Ίδρυμα “Αθανάσιος Ματάλας” και έχει τίτλο "Κοινωνικά ρεύματα και συλλογικές εκπροσωπήσεις: Προτάσεις για το συνδικαλισμό του μέλλοντος".
Ομιλητές θα είναι οι Φ. Ταυρής, Α. Μπιρμπιλής, Κλ. Αγγελίδη από τη Νέα Δημοκρατία, Λ. Κανελλόπουλος (πρ. πρόεδρος ΓΣΕΕ), Α. Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ), Σ. Ρομπόλης (επιστ. συνεργάτης ΙΝΕ-ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ) και Δ. Χατζησωκράτης (ΔΗΜΑΡ).