Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Η ΝΔ κρεμάει τα... μανταλάκια τον Μιχάλη Λιάπη: Προκάλεσε χείριστη εντύπωση

Η ΝΔ κρεμάει τα... μανταλάκια τον Μιχάλη Λιάπη: Προκάλεσε χείριστη εντύπωση Μετά το Μέγαρο Μαξίμου και η Νέα Δημοκρατία παίρνει αποστάσεις από τον Μιχάλη Λιάπη, που χθες συνελήφθη να οδηγεί ανασφάλιστο αυτοκίνητο, με πλαστές πινακίδες.
Το... απεταξάμην στον πρώην υπουργό είπαν τόσο ο νυν γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος όσο και ο πρώην, Μανώλη Κεφαλογιάννης.

«Ο κ. Λιάπης, ως Έλληνας πολίτης, έκανε μία κίνηση, η οποία προκαλεί χείριστη εντύπωση. Θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη, όπως θα την αντιμετώπιζε κάθε Έλληνας πολίτης» δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84» ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.
«Οι πολιτικοί πρέπει να δίνουν το παράδειγμα. Δυστυχώς, τέτοιες κινήσεις όχι μόνο δεν δίνουν το παράδειγμα, αλλά εξοργίζουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο» πρόσθεσε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.

Από την άλλη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης μιλώντας στον Βήμα FM τόνισε πως «ο κ. Μιχάλης Λιάπης ιδιωτεύει και δεν είναι στέλεχος της ΝΔ».
«Νομίζω ότι αυτή η ιστορία αδικεί τον ίδιο τον κ. Λιάπη. Ελπίζω να έχει επαρκείς εξηγήσεις να δώσει. Ο κ. Λιάπης δεν είναι στέλεχος του κόμματος. Αποφάσισε να ιδιωτεύσει και δεν βρίσκεται στις δομές του. Άρα, δεν έχει κάποιον λόγο η ΝΔ σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, ας γίνει και η δίκη που είναι να γίνει και ας πει ο κ. Λιάπης όσα είναι να πει, αλλά είναι κάτι που μας στενοχωρεί και μας πληγώνει», κατέληξε.

Χωρίς να κατονομάσει τον Μιχάλη Λιάπη, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας αναφέρθηκε στη σύλληψή του ενθυμούμενος μια παλιά ιστορία και έδωσε συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.
Ο Ν. Δένδιας βρέθηκε σε συνέδριο της ΠΟΑΣΥ και διηγήθηκε μια... ιστορία.

Πως κάποτε, μια βουλευτής της Ιρλανδίας του είχε πει πως μια φορά της είχαν κόψει κλήση γιατί μιλούσε στο κινητό ενώ οδηγούσε. Στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου βρισκόταν ο πρωθυπουργός της χώρας.

«Της είπε, αυτό απαγορεύεται, θα σε γράψω. Του ανταπάντησε, προφανώς κύριε πως μιλάω με τον πρωθυπουργό δεν έχει καμία σημασία. Βεβαίως της είπε ο τροχονόμος, δεν έχει καμία σημασία», είπε ο υπουργός.

Και συνέχισε απευθυνόμενος τους αστυνομικούς: «Αποδείξατε εσείς χθες ότι ο νόμος είναι που σας δεσμεύει και τίποτα άλλο»

newsit.gr