Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

“Τεσσάρα” ο ΠΑΟ στη Λειβαδιά

Ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε καμία αντίσταση από τον Λεβαδειακό, πέρασε από την έδρα του με 4-0 και μείωσε την διαφορά του από τον Ατρόμητο στους 2 βαθμού.
Ο Λεβαδειακός μπήκε πολύ καλά στο ματς, προσπάθησε να εκμεταλευτεί το νευρικό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού και έχασε δυο καλές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάπεντάλεπτο. Η συνέχεια όμως ανήκε στον Παναθηναϊκό, που ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, αλλά η απουσία του Μπεργκ ήταν εμφαέστατη
Η πίεση του Παναθηναϊκού καρποφόρησε στο 31', με τον Κλωναρίδη να ανοίγει το σκορ. Το 2-0 όμως δεν άργησε να έρθει (38) και μάλιστα έγινε με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Λαγός με υπέροχο πλασέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό “γ” του Στρατηλάτη, χαρίζοντας μια πολύ όμορφη στιγμή στους φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο γήπεδο. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Μάντζιο να μην μπορεί να κερδίσει τον Κοτσόλη (41').
Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στην επανάληψη και “καθάρισε” πολύ γρήγορα το ματς, με το δεύτερο γκολ του Λαγού (52'). Τα εναπομείναντα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Λαγό να τα... κάνει όλα, αφού στο 68' πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να φτάσουν μια ανάσα από το 3-1, με το δοκάρι του Πετράτσι (70'). Ο... περίπατος των “πρασίνων” στην Λιβαδειά ολοκληρώθηκε με τον Δώνη να σκοράρει στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα (89').
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Πουλόπουλος, Γεωργίου, Μάγκας (46’ Νικολακάκης), Λυκογιάννης, Πετράτσι (72’ Μπούστο), Κονέ, Μάρτινς, Ορτέγκα, Καπό, Μάντζιος.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος (83’ Ρισβάνης), Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Αμπέντ (86' Χουχούμης), Ζέκα, Καρέλης (72’ Δώνης), Κλωναρίδης.