Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ACTION24




ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ
Το 2013 ήταν η χρονιά της Εθνικής μας ομάδας. Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές της σεζόν για την γαλανόλευκη, την πορεία προς το μουντιάλ, αποκλειστικές συνεντεύξεις και ανάλυση των αντιπάλων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Παραμονή Χριστουγέννων στις 8 το βράδυ, η ανασκόπηση της πορείας της Εθνικής μας ομάδας, στο Action24.
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ SUPERLEAGUE
Η χρονιά που φεύγει στο μικροσκόπιο των παρουσιαστών της εκπομπής Sports Sunday. Η ανασκόπηση της Superleague για το 2013, με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, αποκλειστικές συνεντεύξεις και φυσικά το σχόλιο από το καλύτερο αθλητικό πάνελ στην ελληνική τηλεόραση. Χάρης Αλευρόπουλος, Δημοσθένης Καρμοίρης, Αντώνης Κατσαρός, Κώστας Νικολακόπουλος, Τάσος Νικολογιάννης, Κώστας Βασιλόπουλος και Γιώργος Κασναφέρης, δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο. Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 9.30 το βράδυ, Sports Sunday.
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΞΕΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
Μια χρονιά γεμάτη δράση για το Action24 μας αποχαιρετά. Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές που ζήσατε μέσω των πρωταθλημάτων της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Ρωσίας, της Ουκρανίας, της Ελβετίας και την Δανίας αλλά και τους μεγάλους τελικούς σε Γερμανία, Σκωτία και Ολλανδία. Στην ανασκόπηση των πρωταθλημάτων που μεταδίδονται από το Action24, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα.

Action24, για ότι παίζει.