Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Κ. Καλαντζής: «Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος- Η Νεμέα μένει πίσω και σε συμπεριφορές και σε πρακτικές» Σε δηλώσεις του στον Φώτη Νικολακόπουλο ο πρώην δήμαρχος Νεμέας κ. Κ. Καλαντζής επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν υποψήφιο δήμαρχο και δήλωσε: «Είναι οριστικό. Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Νεμέας στις εκλογές. Ο λόγος που με έκανε να πάρω αυτή την απόφαση είναι γιατί η Νεμέα δεν πηγαίνει μπροστά. Πηγαίνει πίσω και σε συμπεριφορές και σε πρακτικές! Είμαι άνθρωπος που νοιάζομαι για την κοινωνία επι 66 χρόνια, βλέπω τη διαφορά η οποία δεν μπορεί να χρεωθεί μόνο στην οικονομική κρίση».


Σε δηλώσεις του στον Φώτη Νικολακόπουλο στο korinthiannews.gr , ο πρώην δήμαρχος Νεμέας κ. Κ. Καλαντζής επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν υποψήφιο δήμαρχο και δήλωσε: «Είναι οριστικό. Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Νεμέας στις εκλογές.
Ο λόγος που με έκανε να πάρω αυτή την απόφαση είναι γιατί η Νεμέα δεν πηγαίνει μπροστά.  Πηγαίνει πίσω και σε συμπεριφορές και σε πρακτικές! Είμαι άνθρωπος που νοιάζομαι για την κοινωνία επι 66 χρόνια, βλέπω τη διαφορά η οποία δεν μπορεί να χρεωθεί μόνο στην οικονομική κρίση».