Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Νίκη με ανατροπή ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη

paok 
Με τον... αγαπημένο του τρόπο φέτος, δηλαδή με ανατροπή, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Αρη στην Τούμπα για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είχε συναρπαστική εξέλιξη, με τους φιλοξενούμενος να προηγούνται με τον Ουντότζι στο 59΄, αλλά τον «Δικέφαλο» να επιστρέφει σε ακόμη ένα ματς, χάρη στα γκολ των Λούκας (72΄), Αθανασιάδη (80΄) και Βούκιτς (90΄) με τον πρώτο και τον τελευταίο να είναι αυτοί που πέρασαν ως αλλαγές και μαζί με τον Στοχ (μπήκε στο 68') ήταν αυτοί που ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση του ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Λίνο, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Τζιόλης, Λάζαρ, Λόρενς (57΄ Βούκιτς), Ολίσε (64΄ Στοχ), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (68΄ Λούκας).
ΑΡΗΣ (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Κύργιας, Τριανταφυλλάκος (18΄ Νταμαρλής), Τάτος, Αγγελούδης, Ουντότζι (82΄ Ρένια), Μαργαρίτης, Μανιάς (70΄ Σταυρόπουλος), Ψυχογιός, Ηρακλής, Ελσνερ.
 Σε επέμβαση, για τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς θα υποβληθεί ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος. Ο 22χρονος μέσος των «κίτρινων», που διακομίστηκε στη διάρκεια του ματς στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώθηκε πως υπέστη κάταγμα στη δεξιά κνήμη και την Δευτέρα θα μπει στο χειρουργείο. Ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή ευχήθηκαν με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης η ΠΑΕ Αρης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως και ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων».