Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ο Καμίνης ανακοινώνει ότι… δεν θέλει στήριξη

Giorgos-Kaminis
Εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα ο Γιώργος Καμίνης ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος για τη δημαρχία της Αθήνας, διεκδικώντας την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών της πρωτεύουσας, η οποία του δόθηκε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση του 2010, όταν και επικράτησε του μέχρι τότε δημάρχου και υποψηφίου με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας Νικήτα Κακλαμάνη.
Ο Γιώργος Καμίνης, άλλοτε Συνήγορος του Πολίτη, είχε τότε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, κάτι που προσδοκά να επαναληφθεί και σήμερα, χωρίς ωστόσο να επιδιώκει κομματικό χρίσμα.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων επιθυμεί να προβάλλει την υποψηφιότητά του ως ανεξάρτητη και προερχόμενη από την κοινωνία, ενώ επενδύει στο γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ακόμη καταλήξει στο πρόσωπο που θα στηρίξει, με το πολιτικό παρασκήνιο να… οργιάζει ότι η Συγγρού θα προτείνει την Υπουργό Τουρισμού και βουλευτή Α’ Αθηνών Όλγα Κεφαλογιάννη.
Ο Γιώργος Καμίνης από την πλευρά του επενδύει σε μια διαφορετική καμπάνια, την οποία προετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό, ενώ πρόσφατα ενίσχυσε το επικοινωνιακό επιτελείο του, και κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές για τη συγκρότηση του νέου ψηφοδελτίου του, με αφετηρία την αναζήτηση προσωπικοτήτων από όλους τους χώρους.
Στο επιτελείο Καμίνη είναι αισιόδοξοι ότι, ανεξαρτήτως αντιπάλων ο σημερινός Δήμαρχος Αθηναίων θα βρεθεί σίγουρα στον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης του Μαϊου. Και εκεί οι εκλογές θα κριθούν από το διακύβευμα και τις νέες ισορροπίες που θα έχουν διαμορφωθεί.

ysterografa.gr