Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΕΤΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΟ Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για τις δηλώσεις Σαμαρά στο Βερολίνο, που «αδειάζουν» συνολικά την τελευταία κυβέρνηση Καραμανλή, έκανε το εξής σχόλιο:

«Προφανώς ο κ. Σαμαράς δεν έχει αντιληφθεί ότι είναι και εκείνος ένας από τους πρωταγωνιστές του πολιτικού συστήματος που οδήγησε την Ελλάδα στην πρωτοφανή κρίση του 2009.

Πιστεύω, όμως, ότι οφείλει να δώσει πλήρεις εξηγήσεις και να κάνει πλήρη ανάλυση, στον επιμερισμό των ευθυνών στην καραμανλική διετία 2007-2009.

Είναι αυταπόδεικτο πλέον, ότι για μία ακόμα φορά, υπερασπίζεται τον ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου και παραδίδει στην πυρά τον Κώστα Καραμανλή, όπως εξάλλου πράττει ο Γιώργος Παπανδρέου και όλο το σύστημα ΠΑΣΟΚ.

Εξ άλλου ειναι γνωστές και οι απαντήσεις του Σημιτάνθρωπου Γιάννη Στουρνάρα στις σχετικές παρεμβάσεις του Προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου στην ολομελεια της Βουλής: GEORGIOU ÜBER ALLES».