Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

O Αστέρας Δερβενίου ήταν "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" ... 0 - 13 τον Κεραυνό Μεγ. Βάλτου

Σωστός "Κεραυνός" ο Αστέρας Δερβενίου , κατακεραύνωσε εκτός έδρας στο Κιάτο με το αστρονομικό σκορ 0 - 13 !!! τον Κεραυνό Μεγάλου Βάλτου και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση (β) του Κυπέλλου Κορίνθιας.
Ο αγώνας φυσικά δεν αξίζει καν σε κριτική, με τους φιλοξενούμενους στο 15’ να προηγούνται 0-4 και στο ημίχρονο, το αποτέλεσμα έδειχνε 0-8.
Τα γκολ των νικητών, που αγωνίστηκαν με αρκετούς νεαρούς, σημείωσαν οι Πεθαίνος (5), Πρίφτης (4), Μερκούρης, Κουτρούλης, Λιθοξόου και Μαστρογιαννόπουλος.
Οι παίκτες του Μεγάλου Βάλτου, φυσικά δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση, όχι να αντισταθούν, αλλά ούτε καν να δημιουργήσουν μια φάση.
Την εκπληξη της ημέρας έκανε η Θύελλα Πετρίου που απέκλεισε στην παράταση με 2 - 1 τον περυσινό Κυπελλούχο Κορινθίας, Α. Ο. Λουτρακίου.
 πήρε την πρόκριση στη φάση  του Κυπέλλου Κορινθίας
Στη επόμενη φάση των «32» πέρασαν και ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου μετά το 3 - 1 επί της Κορίνθου '06, όπως ο Τενέατης Αθικίων μετά το 2-1 επί του Πανκαμαριακού και ο Πανσολυγειακός, ο οποίος επικράτησε με 3-0 του Παμφενεατικού. Ο Παμφενεατικός έχει ορισμένα παράπονα από την διαιτησία, καθώς του ακυρώθηκαν γκολ ως οφσάιντ
Στην επόμενη φάση έχουν προκριθεί οι Άγιοι Θεοδώροι ( 4 - 1 τον Φωκά Αρχ. Κλεωνών) και ανευ αγώνων οι  ομάδες Δάφνη Εξαμιλίων, Αίας Αγιονορίου, Κύψελος, ΑΟ Ζευγολατιού, Πρόοδος Αγ. Βασιλείου, Πανευρωστινιακός, Αναγέννηση Κιάτου, ΑΟ Σολωμού, ΑΟ Περαχώρας, ΑΣ Λουτράκι, Ολυμπιακός Άσσου, Αετός Κρυονερίου, Παννεμεατικός, ΑΟ Μαψού, Εθνικός Ξυλοκέριζας, Θύελλα Κ. Διμηνιού, Πέλοπας Κιάτου, Ταρσινά '97, Ηρακλής Ξυλοκάστρου, Νέοι Στιμάγκας, Άρης Βοχαϊκού, Ελλάς Βέλου, ΑΟ Σπαθοβουνίου, Απέσσας Χαλκίου, Ολυμπιακός Λουτρακίου, ΑΟ Ισθμιακός.