Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

«Σας αγαπώ, δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση», έγραφε το σημείωμα του νεαρού που αυτοκτόνησε στη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου

E56781D5CF8589AD073DC857C6857B1E.jpg
Αύριο στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγιάς Αλεξιωτίσσης, στην Πάτρα συγγενείς και φίλοι θα που τον τελευταίαο αντίο στον 29χρονο Χρήστο Κωσταντίνο Κοτσίρη που χθες έδωσε τραγικό τέλος στην ζωή του πηδώντας στη θάλασσα  από το γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», σοκάροντας την τοπική κοινωνία της Πάτρας.
Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να γίνει κατάθεση χρημάτων προς ενίσχυση του Συλλόγου το Χαμόγελο του Παιδιού.
 Την ίδια στιγμή συγκλονίζει το σημείωμα που, σύμφωνα με το thebest.gr, άφησε ο νεαρός στο αυτοκίνητό του, πριν πέσει από τη γέφυρα.«MAMA ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ….», ήταν οι τελευταίες λέξεις του 29χρονου.
Οι κάτοικοι της Πάτρας ακόμα δε μπορούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί, καθώς ο νεαρός είναι γιος γνωστού επιχειρηματία της Πάτρας, που διατηρεί επιχείρηση στην Ακτή Δυμαίων. Το thebest.gr επικοινώνησε με το οικογενειακό περιβάλλον του νεαρού. Οι δικοί του άνθρωποι βρίσκονται σε κατάσταση ισχυρού σοκ και αδυνατούν να κατανοήσουν τους λόγους που μπορεί να τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια.