Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ TOY ANTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Γ. ΔΕΔΕ

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=40fc3ecc9e&view=att&th=14159f0631b00516&attid=0.2&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8jwSnQG1R5bBsQuUL9P8qf&sadet=1380194325240&sads=Th2_EXgX7b5yuFaE4tm0iHfJZbM
 
Με αφορμή τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Πανελλαδικής –Παγκυπριακής Ποδηλασίας Αγάπης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, κ. Γ. Δέδες, ευχαριστεί θερμά όλες τις επιχειρήσεις και τους πολίτες του Νομού για τη συγκινητική προσφορά τους στη φιλανθρωπική προσπάθεια που στηρίχθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο σύνολό της.

Στην πλατεία Περιβολάκια Κορίνθου, ύστερα από κάλεσμα της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας συγκεντρώθηκε πλήθος τροφίμων που θα διανεμηθούν στα κοινωνικά παντοπωλεία του Νομού μας για την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, υποδέχτηκε τους ποδηλάτες που ξεκίνησαν από την Κομοτηνή και καταλήγουν στην Κύπρο, τους καλωσόρισε στο Νομό, τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την φιλανθρωπική πρωτοβουλία που ανέλαβαν και τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα.

Από την πλευρά τους, οι ποδηλάτες ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Δέδε γιατί όπως δήλωσαν, τους επιφυλάχθηκε στην Κόρινθο η θερμότερη υποδοχή στη μέχρι τώρα πορεία τους ανά την Ελλάδα, αλλά και η μεγαλύτερη συγκέντρωση τροφίμων από κάθε άλλη Περιφερειακή Ενότητα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ