Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Νίκη-πρόκρισης στο... ρελαντί για Ατρόμητο - Η Ροπαλιά του Ηρακλής - ΠΑΟΚ - Αναγέννηση και Πλατανιάς - Απόλλων στις 20:30

Ροπαλιά στην «πρώτη» του Μάουρερ ο Ηρακλής! (vds)
Στη «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδας μπήκαν όλες οι υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λιγκ.
O ΠΑΟΚ υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Τούμπα στις 20:30, ενώ την ίδια ώρα ο Πλατανιάς φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στις αναμετρήσεις που προηγήθηκαν ο Παναιτωλικός έφυγε νικητής από την Κέρκυρα (Κέρκυρα - Παναιτωλικός 0-1 χάρις στο γκολ που σημείωσε με κεφαλιά ο Πασάς στο 60').  
Η Καλλονή «πέρασε» από την Κατερίνη (Πιερικός - Καλλονή 1-2).Το σκορ άνοιξε για την ομάδα της Λέσβου ο Γκάσιτς στο 24ο λεπτό, όμως στο 32΄ ο Καθάριος ισοφάρισε για το μακεδονικό συγκρότημα. Τελικά τη νίκη στους φιλοξενούμενους έδωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Περόνε, με τον Αργεντινό να έχει χάσει πέναλτι στο 64ο λεπτό (απέκρουσε ο Πατσογιώργος). Με γκολ του Ζορό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΟΦΗ άλωσε την Καλλιθέα (Καλλιθέα - ΟΦΗ 0-1). Να σημειωθεί ότι στο 58ο λεπτό ο Κουτσιανικούλης «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι του Κατσούλη. 
Ο Ηρακλής κατάφερε την έκπληξη κερδίζοντας την Ξάνθη (Ηρακλής - Ξάνθη 1-0)Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε με κεφαλιά ο Ζάχορα, στο 87ο λεπτό, ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε δοκάρι ο Μάνταλος στο 48΄..

Προβάδισμα πήρε και ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στον Άρη (Ολυμπιακός Βόλου - Αρης 1-0 με το γκολ του Κατσίκη στο 74'), όπως και ο Ατρόμητος μέσα στον Ταύρο (Φωστήρας - Ατρόμητος 0-1) χάρις στο γκολ του Καραμάνου στο 77.
Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 30-31 Οκτωβρίου.