Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε θέση για την επόμενη φάση του θεσμού - Προβάδισμα και για Απόλλωνα


Με το ένα πόδι στους «16» ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κέρδισε εύκολα την Αναγέννηση Καρδίτσας με 3-0 στην Τούμπα και μετέτρεψε τον επαναληπτικό σε τυπική διαδικασία. Σκόραρε και πάλι ο Βούκιτς, τα άλλα δύο γκολ οι Γεωργιάδης, Νέτσιντ.

Ο Σιαράβας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα για την Αναγέννηση, καθώς με σωτήριες αποκρούσεις κράτησε όσο το δυνατόν περισσότερο απαραβίαστη την εστία του. Στο πρώτο μέρος είπε όχι σε δύο περιπτώσεις στον Νέτσιντ, όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γεωργιάδης έκανε μια σέντρα σουτ και ο έμπειρος γκολκίπερ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα, με τον ΠΑΟΚ να κάνει το 1-0.
Στο δεύτερο μέρος η πίεση του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε, αλλά ο Σιαράβας έκανε και πάλι σωτήριες αποκρούσεις. Στο 75’ όμως ο Ολίσε σημάδεψε αρχικά το δοκάρι και ο Βούκιτς από κοντά πέτυχε το 2-0. Στο 83’ ήρθε η ώρα του Νέτσιντ να χριστεί σκόρερ, καθώς από σέντρα του Γεωργιάδη, ο Τσέχος με κεφαλιά κατάφερε να νικήσει τον Σιαράβα και να σκοράρει για το 3-0.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η αποθέωση του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά φέτος. Τη στιγμή που έγινε αλλαγή στο 79’, σείστηκε στην κυριολεξία η Τούμπα, καθώς ακόμη και οι συμπαίκτες του στον πάγκο τον χειροκρότησαν.
ΠΑΟΚ (Χούμπ Στέφενς): Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόπεθ, Τζανδάρης (46’ Bούκιτς), Γκαρσία (79’ Τζαβέλλας), Νίνης (66’ Λόρενς), Γεωργιάδης, Ολίσε, Νέτσιντ
Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Ρόβας, Δημόπουλος (84’ Μπουσινάκης), Κουκούλης, Γκουγκούδης, Καραχάλιος, Μίχος, Γήττας (63' Χατζηρίζος), Μπουντούρης, Κρανιώτης, Χλωρός (78’ Μπιτέλης)


Ανοιχτή έμεινε η πρόκριση στον αγώνα του Πλατανιά με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το οποίο έληξε 1-1.  O Aπόλλων έχει πλέον την πρόκριση στα χέρια του.