Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Άγνωστος έριξε κροτίδες πάνω από το φράχτη του Λευκού Οίκου!

White House Arrest

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι μονάδες ασφαλείας στο Λευκό Οίκο μετά από αναφορές ότι στη βόρεια πλευρά του αμερικανικού προεδρικού Μεγάρου ακούστηκαν πυροβολισμοί.
Αρχικά η φρουρά του Λευκού Οίκου διέταξε τους παραβρισκόμενους δημοσιογράφους να μπουν στο εσωτερικό του κτιρίου για λόγους ασφαλείας κι ενώ είχε προηγηθεί το φονικό επεισόδιο στο Νέιβι Γιαρντ, όπου έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 12 άνθρωποι.
Με την αμερικανική πρωτεύουσα να βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού εξ αιτίας του μακελειού που προηγήθηκε, η αντίδραση στην πληροφορία ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί κοντά στο Λευκό Οίκο δημιούργησε πανικό ενώ η είδηση για πυροβολισμούς στο Λευκό Οίκο αναμεταδόθηκε μέσω του Twitter.
Aλλά σχεδόν αμέσως οι μυστικές υπηρεσίες ανέφεραν ότι δεν υπήρξαν πυροβολισμοί αλλά κάποιος άγνωστος άντρας έριξε κροτίδες στον φράχτη στη βόρεια πλευρά του Λευκού Οίκου. «Δεν υπήρξαν πυροβολισμοί έξω από τον Λευκό Οίκο» ανέφερε ο εκπρόσωπος των μυστικών υπηρεσιών του Λευκού Οίκου, Εντ Ντόνοβαν.
Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία εντόπισε τον δράστη που έριξε τις φωτοβολίδες στον κήπο του Λευκού Οίκου αι τον συνέλαβε (photo).
Tα στοιχεία του δράστη δεν έχουν γίνει ακόκμη γνωστά, αλλά είναι χαρακτηριστικό πως δεν φορούσε παπούτσια.

ysterografa.gr