Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ηλεία: Του έστησαν ενέδρα με μαχαίρι, γκλοπ και μια... μαγκούρα!


Θύμα ενέδρας, έξω από το αυτοκίνητό του, τη στιγμή που επέστρεφε στο κατάστημα που διατηρεί στο Επιτάλιο, έπεσε ένας 47χρονος επιχειρηματίας την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα, όταν δύο άτομα του επιτέθηκαν και προσπάθησαν να τον χτυπήσουν...

Όπως κατήγγειλε στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» ο 47χρονος επιχειρηματίας, Πάνος Καράμπελας, το απόγευμα της Παρασκευής, ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν 26χρονο συντοπίτη του, για υπόθεση στην οποία φέρεται να είχε εμπλακεί ο τελευταίος.
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο 47χρονος, λίγη ώρα αργότερα δέχθηκε λεκτική επίθεση από τον 26χρονο ο οποίος επισκέφθηκε την επιχείρησή του στο Επιτάλιο, ζητώντας του εξηγήσεις.

Όπως γράφει το patrisnews την ίδια ημέρα, αργά το απόγευμα, πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του θύματος, ο 47χρονος, δέχθηκε δολοφονική επίθεση από δύο άτομα στο πάρκινγκ της κοινότητας Επιταλίου, όταν στάθμευσε το όχημά του, με σκοπό να πάει στο μαγαζί του.
Εκεί, οι δύο άνδρες που είχαν καλυμένα τα πρόσωπά τους, προσπάθησαν να τον χτυπήσουν με γκλοπ και μια μαγκούρα που είχαν στα χέρια τους, με τον 47χρονο να τους αφοπλίζει καθώς είναι γνώστης πολεμικών τεχνών.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ο 26χρονος φέρεται να τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον 47χρονο άνδρα προκαλώντας του ελαφρύ τραύμα στα πλευρά.
Αμέσως μετά το συμβάν και ενώ στο σημείο βρέθηκε και αυτόπτης μάρτυρας, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας κατέφθασαν άμεσα με περιπολικά. Οι Αστυνομικοί του Α.Τ. Κρεστένων, μαζί με τον διοικητή, μέχρι χθες το απόγευμα είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Έτσι, μετά από ολονύκτιες αναζητήσεις, οι δύο δράστες ο 26χρονος και ο 18χρονος συνεργάτης του συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς ενώ εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και περί όπλων. Να σημειωθεί πως στο σημείο του συμβάντος οι δράστες εγκατέλειψαν πειστήρια όπως την κουκούλα ένα κασκόλ και τα αντικείμενα που είχαν στα χέρια τους, τα οποία έχουν κατασχεθεί από τις Αρχές.