Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Χαμόγελα αισιοδοξίας για την Ασπασία, που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της στο Άργος

Τη δική της μάχη εξακολουθεί να δίνει στην Εντατική του ΚΑΤ, η 17χρονη Ασπασία, που τον περασμένο Αύγουστο πυροβολήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα στο Άργος.

Η ιστορία της Ασπασίας συγκλόνισε το πανελλήνιο καθώς έπεσε θύμα του ίδιου της του πατέρα, ο οποίος θέλοντας να εκδικηθεί τη μητέρα της και πρώην σύζυγό του, έστρεψε το όπλο του στη 17χρονη κόρη τους, τραυματίζοντας τη σοβαρά, ενώ στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε και κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα.
Η 17χρονη δίνει τη μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ του ΚΑΤ ενώ στο πλευρό της βρίσκεται συνεχώς η μητέρα και η θεία της.
Τα πρώτα χαμόγελα στο πρόσωπο της τραγικής μητέρας εμφανίστηκαν λίγες ημέρες πριν, όταν σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η μικρή μισάνοιξε τα μάτια της και αντέδρασε στο χάδι της μαμάς της.
Οι συγγενείς των άλλων ασθενών στέκονται στο πλευρό της μητέρας της Ασπασίας και προσπαθούν να της δώσουν κουράγιο για να αντέξει αυτόν τον Γολγοθά.

Τι φοβούνται οι γιατροί

Η Ασπασία εξακολουθεί να υποστηρίζεται μηχανικά, αν και κάθε μέρα οι γιατροί της αφαιρούν για λίγο τον αναπνευστήρα ώστε να συνηθίζει.
Αυτό που φοβούνται ωστόσο, είναι τα ανθεκτικά μικρόβια της Εντατικής, γι΄αυτό στόχος τους είναι να τη βγάλουν όσο το δυνατόν συντομότερο από εκεί.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αφαιρέσει τις σφαίρες που έχει η κοπέλα στο μάγουλο και το δεύτερο αυχενικό σπόνδυλο, ενώ το οίδημα στον εγκέφαλο δεν έχει υποχωρήσει όπως έδειξε η αξονική.
Η μικρή ωστόσο αντέχει και όλοι εύχονται να βγει νικήτρια από τη δύσκολη αυτή μάχη...

newsit.gt