Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκίνημα "με το δεξί" θέλει η Κόρινθος

Θέλει το θετικό ξεκίνημα η Κόρινθος 
Τον Άρη Αιτωλικού αντιμετωπίζει την  Κυριακή η Κόρινθος στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και φυσικά μοναδικό αποτέλεσμα είναι η νίκη, ώστε να μπει με το δεξί στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μάρκο Μπούκη, ο οποίος «κουβαλά» δύο αγωνιστικές από την περασμένη περίοδο όπου και αγωνιζόταν στον Πέλοπα Κιάτου, αλλά κανονικά στη διάθεσή του θα είναι οι Γκεοργκίεφ και Ντραγκόλοφ, των οποίων τα δελτία πλέον είναι πανέτοιμα, όπως και ο Ανδρέας Αρχοντάκης, αν και στην προπόνηση της Πέμπτης είχε έναν μικροτραυματισμό.
Από εκεί και έπειτα, οι άνθρωποι του συλλόγου, περιμένουν και τους φιλάθλους της Κορίνθου να δώσουν το παρόν, ώστε να στηριχθεί η φετινή προσπάθεια που γίνεται.

Το πρόγραμμα στον 4ος όμιλο.

Κυριακή (22/9)
Κόρινθος – Αρης Αιτωλικού (16.30)
Καλαμάτα – ΠΑΟ Βάρδας (16.30)
Παναργειακός – ΠΦΟ Πανόπουλου (16.30)
ΑΕ Ερμιονίδας – Εθνικός Σαγέικων (16.30)
Αχαϊκή – Ατρόμητος Λάππα (16.30)
ΑΕ Καραϊσκάκης – Πανναυπλιακός (16.30)
Δόξα Νέας Μανωλάδας – Παναρκαδικός (16.30)
ΑΕ Μεσολογγίου – Μεσσηνιακός (16.30)

Στους άλλους ομίλους 

Με την αναμέτρηση του Ερμή Ζωνιανών με τον Πανναξιακό για τον 6ο όμιλο ανοίγει σήμερα  Σάββατο (21/9) η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, ενώ η ΑΕΚ αγωνίζεται την Κυριακή (22/9) στην Φυλή με αντίπαλο τον Μανδραϊκό. Ο πρόεδρος του Μανδραϊκού Σταύρος Κανάκης δήλωσε ότι κανένα τηλεοπτικό κανάλι δεν θα μεταδόσει τον αγώνα Μανδραϊκός - ΑΕΚ, καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα "GOAL" "Οι οικονομικές μας απαιτήσεις από τα δύο κανάλια ήταν 15.000 ευρώ. Κανένα, όμως, δεν έχει ενεργήσει για να μεταδόσει το ματς και δεν θέλει να δώσει αυτά τα χρήματα. Το θέλανε τσάμπα. Μέχρι και να τους πληρώναμε!".
 Ο Πανσερραϊκός στον 1ο όμιλο,αντιμετωπίζει τον Νέστο Χρυσούπολης
 Δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας Τηλυκράτης Λευκάδας-Δόξα Κρανούλας για τον 2ο όμιλο, καθώς ο Τηλυκράτης έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα, ενώ η ΑΕΛ υποδέχεται την Πρέβεζα στο Στάδιο Αλκαζάρ.