Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Μπαμ-Μπαμ ο Εργοτέλης , “μπαλωθιά” ο Πανιώνιος


Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αραβίδη στις καθυστερήσεις ο Πανιώνιος ισοφάρισε το τέρμα του Μπαμ Μπαμ και “έκλεψε” τη νίκη μέσα απ' τα χέρια του Εργοτέλη (1-1)

Ο Εργοτέλης έφτασε μία… ανάσα από την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, ωστόσο, ο Πανιώνιος με το πέναλτι του Αραβίδη (91’) πήρε την ισοπαλία (1-1) μέσα στο Ηράκλειο

Η είσοδος όμως των Μπαντιμπανγκά και Πελέ στην ενδεκάδα του Εργοτέλη έδωσε πολύ ενέργεια στην ομάδα του Ηρακλείου, που στο 69' άνοιξε το σκορ με τον Μπαμ Μπαμ.
Οι Ηρακλειώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 86' όταν ο Μπαμ Μπαμ καθυστέρησε να τροφοδοτήσει τον Μπαντιμπαγκά στην κόντρα επίθεση και το... πλήρωσαν στο 90', όταν ο Αραβίδης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι (ο Πίτσος ανέτρεψε τον Λαμπρόπουλο) για το τελικό 1-1.

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Μεχία, Καρντόζο, Μπουχαλάκης (60’ Πελέ), Χαντί (62’ Μπαντιμπαγκά), Μπαμ Μπαμ, Ρομάνο, Αναστασάκος (87’ Διαμαντάκος)


Πανιώνιος (Νίκος Παντέλης): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός (85’ Λάζνικ), Μενδρινός, Αραβίδης, Παναγιωτούδης (72’ Καμπάνταης), Μητρόπουλος, Γιάννου (64’ Πάνος)