Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

«Λύτρωση» για ΠΑΟΚ με Βούκιτς 1 - 0 τον Πλατανιά.

«Λύτρωση» για ΠΑΟΚ με γκολάρα Βούκιτς! (vds)
 Δεν έπαιξε καλά, αλλά νίκησε και μάλιστα για τρίτη συνεχόμενη φορά στο πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον ΠΑΟΚ, που επικράτησε 1-0 στην Τούμπα του Πλατανιά,

Η νίκη ήρθε χάρις στο εκπληκτικό γκολ του Ζβόνιμιρ Βούκιτς στο 58', με τον Σέρβο να δίνει τη λύση για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες, καθώς είχε πετύχει και το νικητήριο τέρμα στο 2-1 επί της Σαχτιέρ Καραγκαντί στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.
Από την άλλη πλευρά, ο Πλατανιάς γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, μετά από τέσσερις ισοπαλίες στις προηγούμενες αγωνιστικές, ενώ είχε καλή παρουσία αμυντικά και απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις τους γηπεδούχους. Ο Πλατανιάς είχε απειλήσει στο 56' με τον Τόρες, είχε δοκάρι με εκτέλεση φάουλ του Ναζλίδη και μια άστοχη κεφαλιά του ίδιου παίκτη στο 68', αλλά δεν κατάφερε έκτοτε να ανησυχήσει τον Χακόμπο.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο (77' Σκόνδρας), Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης (46' Βούκιτς), Αθανασιάδης (73' Νέτσιντ).
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Ράφαελ, Φαϊσκα, Φερνάντες, Τετέ (75' Στόλερ), Αγκιλέρα, Μοράλ (64' Πόποβιτς), Γουνδουλάκης (64' Μπέλιτς), Τόρες, Ναζλίδης.