Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Με το δεξί η Κορινθος στη πρεμιέρα 2 - 0 τον Άρη Αιτωλικού - Εσκασε... βόμβα ΠΑΟ Βάρδας στην Καλαμάτα

Αστέρας Τρίπολης: «Άρεσε» ο Εντό στη νίκη με Κόρινθο | onsports.gr


Ξεκίνημα με το "δεξί" έκανε η Κόρινθος στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής (4ος όμιλος) καθώς είχε εύκολο έργο απέναντι στον Άρη Αιτωλικού επικρατώντας με το χαλαρό 2-0 με τέρματα του Τσίτση και του Καφαντάρη
στο Δημοτικό Στάδιο.
Μόλις στο 9' ο Τσίτσι με ωραία λόμπα άνοιξε το σκορ και στο 30' ο Καφαντάρης με ωραία προσπάθεια και πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η απόδοση της ομάδας της ήταν καλή στο α' 45λεπτο και σίγουρα άφησε ελπίδες για τη συνέχεια. Στην επανάληψη, η Κόρινθος έχασε τον ρυθμό της και έκανε αρκετά λάθη, αν και δεν κινδύνευσε σε καμία περίπτωση απ' τον Άρη Αιτωλικού, που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και έπαιζε με 10 παίκτες από το 65' λόγω αποβολής του Τριλιάνου.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Αρχοντάκης, Ντερτιλής., Φίλης, Λούβρης, Τσορμπατζίδης, Σπυρόπουλος, Μανιάτης, Τσίτσης (74' Ντραγκόλεφ), Καφαντάρης (90' Αμπαδιωτάκης),Κερμενίδης, Γκεοργκίεφ (60' Διαμαντόπουλος).
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Αντώνης Ζήκος): Ζέρβας, Πατσέας, Καπελάρης, Τριλιάνος, Μακρής, Πολιάστας, Λαδάς, Γρηγοριάδης (31' Μπερέρης), Νικολόπουλος (51' Γαβρίνας), Μπαρμπαρούσης (74' Κοντογιάννης) Καβαλιέρης.
Την ίδια ώρα, η Μαύρη Θύελλα  γνώρισε  εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟ Βάρδας με 1-0 για να μείνει από νωρίς πίσω με το... καλημέρα στη Γ' Εθνική και μάλιστα στην Καλαμάτα. Το γκολ του Ντεντόπουλου στο 78'.
Η Μαύρη Θύελλα φωνάζει για πέναλτι στο 21´ σε χέρι του Π. Πολίτη, το οποίο όμως κρίθηκε ακούσιο, ενώ έχασε κλασσικές ευκαιρίες με τον Καραχάλιο στο 67', τον Αθανασόπουλο στο 75'και στις καθυστερήσεις διπλή φάση με Τσιμικλή και Καραχάλιο.
Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο γκολκίπερ του ΠΑΟ Βάρδας, Θωμάς, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις χαρίζοντας στην ομάδα του το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κολοβούρης, Τσόπελας (84' Ι. Καλογερόπουλος), Τριανταφυλλάκης, Σκαρλάτος, Καντούτσης, Τσιμικλής, Καραχάλιος, Αθανασόπουλος, Καλαντζής, Ρήγας, Πούτσης (63' Αντ. Καλογερόπουλος).
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Θωμάς, Π. Πολίτης, Καραχάλιος, Βραχνής, Τσολόπουλος, Τσουκαλάς, Γ. Πολίτης, Ανδριτσόπουλος, Ντεντόπουλος, Ντάτσης, Παναγόπουλος.

Ο Παναργειακός διέλυσε 3-0 (49' Παπαϊωάννου, 75' Κουτσοδήμος, 88' Κάπλατζης) το Πανόπουλο, ενώ τα δοκάρια της ομάδας από την Ηλεία σημάδεψαν στο 12' ο Μακρίδης και στο 90' ο Παπαϊωάννου .
Η ΑΕ Ερμιονίδας επικράτησε 2-0 (4' Κολόκας, 86' Στάικος, 90'+4' Σχοινάς) του Εθνικού Σαγέικων.
Μεγάλη νίκη για την Αχαϊκή με 3-1(14' Αποσκίτης, 44' Ντάζιος, 70' Δημητρακόπουλος / 90'+2' Μαντάς) επί του Ατρόμητου Λάππα που τερματισε τον αγωνα με 10 παίκτες καθώς απεβλήθηκε στο 91' Ντόμας.
Την ίδια στιγμή η ΑΕ Καραϊσκάκης επιβλήθηκε 2-1(23' πέν., 79' Γραβάνης / 49' Κετσετζόγλου ) του Παναυπλιακού Ηρακλή.
Η Δόξα Μανολάδας κόλλησε στο ισόπαλο 0-0 με τον Παναρκαδικό, ενώ τέλος το Μεσολόγγι επικράτησε 1-0 (45'+1' Σαραντόπουλος) του Μεσσηνιακού.

Tα αποτελέσματα
Κόρινθος-Άρης Αιτωλικού 2-0
Καλαμάτα-Παμβρουπρασιακός 0-1
Παναργειακός-ΠΦΟ Πανόπουλο 3-0
Ένωση Ερμιονίδας-Εθνικός Σαγέικων 3-0
Αχαϊκή-Ατρόμητος Αχαϊας 3-1
ΑΕ Καραϊσκάκης-Πανναυπλιακός 2-1
Δόξα Νέας Μανωλάδας-Παναρκαδικός 0-0
ΑΕ Μεσολογγίου-Μεσσηνιακός 1-0