Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ξεκινάει απόψε από τη Φυλή


Το ταξίδι της ΑΕΚ ξεκινάει στη ΦυλήΤο δύσκολο και μακρύ ταξίδι για την επιστροφή της ΑΕΚ στα μεγάλα σαλόνια της Super League ξεκινάει απόψε από ένα γνώριμο γήπεδο αλλά απέναντι σ' έναν άγνωστο αντίπαλο.

Η Ενωση της νέας εποχής καλείται να δείξει από την πρεμιέρα ποιος είναι το αφεντικό του 6ου ομίλου, να βάλει σταδιακά τις βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να μην επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει την ανωτερότητά της.
Πρώτη δοκιμασία για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα στο δημοτικό στάδιο της Φυλής. Ο τυπικά γηπεδούχος Μανδραϊκός θα αποτελέσει την πρώτη ομάδα που θα προσπαθήσει να κόψει βαθμούς από την Ενωση και να τοποθετήσει σε διαφορετικές βάσεις την εξέλιξη του πρωταθλήματος.
Για τους «κιτρινόμαυρους» δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών, ακόμα και αν μιλάμε για την 1η αγωνιστική. Το άγχος στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν εμφανές στα περισσότερα φιλικά παιχνίδια, με τελευταίο αυτό απέναντι στον Ιωνικό. Αυτό είναι που θα πρέπει να αποβάλουν οι παίκτες του Δέλλα από το παιχνίδι τους και να «καθαρίσουν» από νωρίς το παιχνίδι.
Οσον αφορά το σχήμα, ο Τράι έχει αποφασίσει να παρατάξει την ομάδα του με δύο «καθαρόαιμους» επιθετικούς. Εχει καταλάβει πως θα χρειαστεί σε κάθε παιχνίδι να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ΑΕΚ δέχθηκε γκολ σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας.
Και με δεδομένη την απουσία του Τσιρίλο, ο τεχνικός της Ενωσης γνωρίζει πως τα προβλήματα στην άμυνα δύσκολα θα λείψουν. Ετσι, Ντακόλ και Μπρέσεβιτς θα σηκώσουν το βάρος της επίθεσης και θα κληθούν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.

sentragoal.gr