Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟ στην Αχαρνών

epΕπεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις 19.00 μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Στρατηγού Καλάρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατευθύνονταν προς το γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Βέροια, όταν συνάντησαν οπαδούς της ΑΕΚ λίγο πριν τον φιλικό αγώνα της ομάδας με την Καλλιθέα.
Μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων επικράτησε ένταση για αρκετή ώρα.
Κάποιοι εκσφενδόνισαν πέτρες και αντικείμενα προς τους οπαδούς της άλλης ομάδας χωρίς, ωστόσο, να προκληθούν τραυματισμοί.

 Με σκόρερ τους νεοαποκτηθέντες Ντακόλ και Πλατέλλα η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει στο παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα απέναντι στην Καλλιθέα με το αγχωτικό σκορ 1-2.

Η ΑΕΚ,  κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα σε διάστημα ενός λεπτού.
Συγκεκριμένα στο 15' ο νεοαποκτηθής Πλατέλλας μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και με σουτ νίνησε τον Κατσούλη, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ντακόλ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Φαγέ και με πλασέ σκόραρε σε βάρος της παλιάς του ομάδας, διπλασιάζοντας τα τέρματα της Ενωσης. 
Οι Καλλιθεάτες κατάφεραν να μειώσουν το σκορ με πλασέ του Λούκας  στο 63'.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Χριστοφιλέας, Καλαμιώτης, Σταύρου, Φαγέ, Ατματζίδης (76' Ντιέγκο), Πίκολο (80' Δημητρίου), Χαϊκάλης (46' Κατσικογιάννης), Λούκας, Φαμπρίτσιο
ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας (49’ Καραγκιολίδης), Πεταυράκης (57’ Τσουμάγκας), Σταθάκης, Τσούπρος, Γεωργέας (73’ Αργυρίου), Κορδέρο, Ανάκογλου (78’ Παληαρούτας), Πλατέλλας (73’ Γροντής), Ντακόλ (78’ Παυλής), Ράμα (57’ Πόποβιτς), Μπρέσεβιτς (51’ Καζβιρόπουλος)