Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Για νίκη ο Ολυμπιακός στη Λειβαδιά

Με 4-4-2 και στη Λιβαδειά
Σήμερα Κυριακή ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός, φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό και είναι το φαβορί για την νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή χωρίς βαθμολογική απώλεια.  Οι επιλογές του Μίτσελ για την 11άδα είναι οι εξής: Τερματοφύλακας ο Ρομπέρτο, στο δεξί άκρο της αμυντικής διάταξης ο Σαλίνο και στόπερ ο Μανωλάς με τον Σιόβα, ενώ αριστερά θα παίξει ο Μπονγκ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σάμαρης με τον Μανιάτη, αριστερά ο Νταβίντ Φουστέρ (που έκανε πολύ καλό ματς απέναντι στον Ατρόμητο) και δεξιά ο Κάμπελ. Τις δύο θέσεις στην επιθετική γραμμή των πειραιωτών θα πάρουν όπως προαναφέραμε ο Χαβιέρ Σαβιόλα με τον Κώστα Μήτρογλου.

Παράλληλα, ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Σμύρνης με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή. Νοκ-άουτ είναι ο τιμωρημένος Λισγάρας και οι τραυματίες Μπαρτολίνι και Κουρμπέλης, ενώ επανέρχεται ο Ουρτάδο.
Στη διάθεσή του είναι οι Ερνάντεζ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Κοντοές, Πιπίνης, Ζαραδούκας, Γκόιαν, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Σέτι, Κάφα, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ουρτάδο, Γκρατσίνι, Μπαράλες, Μπακασέτας, Χουάνμα και Καράσκο.
Ακόμη, ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί υποδεχόμενος τον Πανιώνιο, όπως και ο Ατρόμητος που θα φιλοξενήσει τον Αρη. Τέλος, εξαιρετικά αμφίρροπες αναμένονται οι αναμετρήσεις ΟΦΗ-Πλατανιάς και Πανθρακικός-Παναιτωλικός.
Το πρόγραμμα (σ.σ. όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από την NOVA) και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
Σάββατο 31 Αυγούστου
Ξάνθη - Εργοτέλης 0-0
Καλλονή - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
Παναθηναϊκός - Βέροια 1-1

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου
Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμύρνης 19:15
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 19:15
Πανθρακικός - Παναιτωλικός 19:15
Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 21:30
Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου
Ατρόμητος - Αρης 19:15
ΟΦΗ - Πλατανιάς 21:30