Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Έκανε... σεφτέ ο Πανθρακικός, 2-1 τον Παναιτωλικό


Η ομάδα της Κομοτηνής με σκόρερ τους Τζάνη (13') και Ιγκόρ (45+3') πήρε την πρώτη της νίκη στη Σούπερ Λίγκα με σκορ 2- 1 απέναντι στον Παναιτωλικό, που μείωσε προσωρινά με τον Θεοδωρίδη (32'). Απ' την άλλη οι Αγρινιώτες δεν έδειξαν το καλό πρόσωπο που είχαν στα προηγούμενα ματς κι έτσι ηττήθηκαν φυσιολογικά.

Παρόλο που ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα στον αγώνα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 13', στην πρώτη φάση που δημιούργησαν, με τον Τζανή. Το παιχνίδι συνέχισε να είναι ισορροπημένο, αλλά μετά από προσπάθεια του Μπακάκη, ο Θεοδωρίδης έφερε το ματς στα ίσα, με σουτ μέσα απ' την περιοχή (32').

Το ημίχρονο “έκλεισε” με τους γηπεδούχους να χάνουν τον Κουτσόπουλο (έγινε αναγκαστική αλλαγή κάτω απ' τα δοκάρια με τον Σέρεμετ) αλλά να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 2-1, χάρις την όμορφη κεφαλιά του Ιγκόρ (45+3).

Το θέαμα δεν βελτιώθηκε στην επανάληψη. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου χάρη στην εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία τους κατάφεραν να κρατήσουν στα… ρηχά τους μεσοεπιθετικούς του Παναιτωλικού, που δεν βρήκαν χώρους για να φτιάξουν παιχνίδι και να απειλήσουν.

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Κουτσόπουλος (44’ Σέρεμετ), Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Ρομέου, Ζος, Κάσες (84’ Ζεκίνια), Τζάνης (65’ Χρήστου), Ιγκόρ


Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μελισσάς, Κούσας, Μπακάκης, Μπελόν (77’ Μύγας), Ζούνιορ (65’ Καλογέρης), Ιωάννου (55’ Σφακιανάκης), Θεοδωρίδης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς