Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

Το πρώτο επισκεπτήριο στους συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής ο Στάθης Μπούκουρας

Στα κρατητήρια του 12ου ορόφου της ΓΑΔΑ πέρασαν το πρώτο τους βράδυ μετά τη σύλληψή τους ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιάννης Λαγός και Νίκος Μίχας.

Οι πέντε πέρασαν το βράδυ τους στα κελιά που βρίσκονται στον όροφο της Αντιτρομοκρατικής, ενώ οι υπόλοιποι συλληφθέντες για συμμετοχή στη δράση της Χρυσής Αυγής κρατούνται στα κρατητήρια της ασφάλειας.

Σήμερα το πρωί, οι πέντε συλληφθέντες είχαν και τις πρώτες επισκέψεις.

Ο πρώτος που πέρασε την πόρτα της ΓΑΔΑ ήταν ο Κορίνθιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας αλλά και ο ένας αδερφός του Ηλία Κασιδιάρη.
 Τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τους υπόλοιπους συλληφθέντες πήγε να δει και ο βουλευτής της Χ.Α. Μιχάλης Αρβανίτης, ο οποίος μάλιστα ευχήθηκε και καλημέρα στους δημοσιογράφους. Βγαίνοντας είπε στους δημοσιογράφους οτι δεν είδε κανέναν. Θα επιστρέψει όμως αργότερα και σκοπεύει να δει πρώτα τον Μιχαλολιάκο. Στη ΓΑΔΑ βρέθηκαν και συγγενείς των συλληφθέντων.

Ποιες είναι οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν 

Μεταξύ των συλληφθέντων για συμμετοχή στη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από τη Χρυσή Αυγή είναι και τρεις γυναίκες που επίσης οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων.
Πρόκειται για την ανθυπαστυνόμο που υπηρετεί στην ασφάλεια του Πειραιά, τη σύντροφο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού και τη σύντροφο του “πυρηνάρχη” Νίκαιας Γιώργου Πατέλη.

Η ανθυπαστυνόμος, κι ένας ειδικός φρουρός της ΔΙΑΣ ο οποίος επίσης συνελήφθη, φέρονται να μιλούσαν τη νύχτα της δολοφονίας με τον Γιώργο Πατέλη.

Η ανθυπαστυνόμος έκρυβε σπίτι της ολόκληρο οπλοστάσιο: υπηρεσιακό πιστόλι με γεμιστήρα, περίστροφο εκτόξευσης φωτοβολίδων, πιστόλι ρέπλικα, μαχαίρι με σιδερογροθιά, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), 4 μαχαίρια-πεταλούδα, 4 σουγιάδες, 3 σιδερογροθιές, 2 χατζάρες, 20 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου G3, 4 καπνογόνα, δεκάδες κροτίδες-δυναμιτάκια και ένα δελτίο υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής.

Newsit.gr