Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Επέμβαση ο 23χρονος, «μάζεψε» 15 η αστυνομία στο Μεσσολόγγι


Επέμβαση ο 23χρονος, «μάζεψε» 15 η αστυνομία! 
Σε αποσυμπιεστική κρανιοτομή υποβλήθηκε ο 23χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού που τραυματίστηκε την Παρασκευή στα επεισόδια του Μεσολογγίου με τους γιατρούς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.


Χαραμάδα ελπίδας αφήνει η κατάσταση του τραυματία φίλου του «τριφυλλιού». Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο της Πάτρας, ο 23χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του με τις ελπίδες, όπως λένε οι θεράποντες γιατροί, να αυξάνονται.
Ο άτυχος οπαδός υποβλήθηκε σε επέμβαση που ονομάζεται ονομάζεται αποσυμπιεστική κρανιοτομή. Αφαιρέθηκαν, δηλαδή, τα οστά του κρανίου σε εκτεταμένη περιοχή.

Η καταστασή του παραμένει κρίσιμη, όμως είναι σταθερή με τον νευροχειρουργό του νοσοκομείου, Βασίλη Παναγιωτόπουλο να είναι συγκρατημένα αισιόδοξος.
Στον εισαγγελέα οι 15 συλληφθέντες
Ούτε ένα ούτε δυο, αλλά συνολικά 15 ημεδαπά άτομα ηλικίας από 17 έως 34 ετών θα δώσουν αύριο Κυριακή (29/9) εξηγήσεις στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Αθλητικής βίας, της κατοχής ναρκωτικών και του Νόμου περί βεγγαλικών.
Βέβαια, η προανάκριση δεν έχει τελειώσει με το τμήμα ασφαλείας Μεσολογγίου να ενεργεί αναλόγως και να συνεχίζει την έρευνα. Μάλιστα, πληροφορίες από την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας δεν αποκλείουν την περίπτωση να προσαχθούν και άλλα άτομα και ακούγεται πως αυτά θα αγγίζουν τα πέντε.
Την ίδια στιγμή στην πόλη υπάρχει φόβος για αντίποινα. Μάλιστα, χθες αργά το βράδυ λεγόταν πως η αστυνομία θα επιδιώξει να αυξήσει την π