Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Κλήρωση κυπέλλου Γ' Εθνικής... Μεσσηνιακός - Κόρινθος , Η Α.Ε.Κ στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα

Τον Μεσσηνιακό, στην Καλαμάτα αντιμετωπίζει στις 15 Σεπτεμβρίου η Κόρινθος στο κυπέλλο Ελλάδας Ερασιτεχνών της Γ’ Εθνικής σε  νοκ άουτ αγώνα, στον 4ο όμιλο.
 
Πρέπει να σημειώσουμε ότι στον 6ο όμιλο, τυχερή στάθηκε η Α.Ε.Κ. στην κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας Ερασιτεχνών της Γ’ Εθνικής αφού πέρασε στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα. 
Η 1η αγωνιστική περιλαμβάνει νοκ άουτ παιχνίδια και θα διεξαχθεί στις 15 Σεπτεμβρίου στην έδρα της ομάδας που αναγράφεται πρώτη. Η διαδικασία θα συνεχιστεί με νοκ άουτ αγώνες ξεχωριστά σε κάθε όμιλο, έως ότου προκύψει η τελική νικήτρια του κάθε ομίλου.

Οι έξι αυτοί σύλλογοι μαζί με τους δύο που θα προκύψουν από μετά από κλήρωση στην οποία θα συμπεριληφθούν οι έξι φιναλίστ των τελικών αγώνων του κάθε ομίλου, θα προκριθούν στα προημιτελικά. Εκεί θα διεξαχθούν και πάλι νοκ άουτ αγώνες στην έδρα της ομάδας που θα κληρωθεί πρώτη. Στα ημιτελικά οι αγώνες θα είναι διπλοί και οι δύο ομάδες που θα προκριθούν θ' αναμετρηθούν στον τελικό του κυπέλλου. Η ημερομηνία διεξαγωγής του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.
Τα "ζευγάρια" του Κυπέλλου στον 4ο όμιλο
(1η αγωνιστική)
ΠΑΟ Βάρδας-Παναργειακός
Αρης Αιτωλικού-Καλαμάτα
Μεσσηνιακός-Κόρινθος
Παναρκαδικός-ΠΦΟ Πανόπουλου
Αχαϊκή-ΑΕ Μεσολογγίου
Δόξα Νέας Μανωλάδας-Εθνικός Σαγέικων
Ατρόμητος Λάππα-ΑΕ Ερμιονίδας
Πανναυπλιακός-ΑΕ Καραϊσκάκης