Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Θετικά στοιχεία η Κόρινθος στο 0-2 επί της ανεβασμένης Νεμέας (video)

Νικηφόρα πέρασε από τη Νεμέα η Κόρινθος επικρατώντας με 0-2 σε φιλικό ματς, δείχνοντας κυρίως στο α’ ημίχρονο δείγματα πολύ καλής ομάδας, έχοντας και τις απουσίες της. Όσον αφορά τον Παννεμεατικό, ο οποίος και αυτός είχε σημαντικότατες ελλείψεις, σίγουρα θα είναι από τους συλλόγους που θα πρωταγωνιστήσουν στην Α1 Κατηγορία.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εντυπωσιακά, εκμεταλλευόμενοι το άγχος, αλλά και τα λαθάκια των «λιονταριών» και στην πρώτη κιόλας επίθεση στον αγώνα, ο Μπέργκοβιτς πέτυχε το 0-1.

Η «Μπάρτσα» συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με τους γηπεδούχους να μην πατάνε καθόλου καλά και στο 5’ ο Γκεοργκίεφ με κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, πρόλαβε άμυνα και τερματοφύλακα, κάνοντας το 0-2.


Στη συνέχεια οι παίκτες της Νεμέας, με κύριο εκφραστή των επιθέσεών της, τον Παπουτσή, απείλησαν την εστία του Κόντη, ο οποίος όπου χρειάστηκε ήταν θετικότατος.

Ένα καλό σου του Αμπαδιωτάκη μπλόκαρε ο Ζαφείρης, ενώ ο Γκερογκίεφ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, αν και εκμεταλλεύτηκε λάθος εκτίμηση του Κεμαλάι, πλάσαρε άουτ από πολύ πλάγια θέση όμως.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικοί, με την είσοδο του Χουσελά στα μπακ και με τον Τσιάκο ως χαφ, δημιούργησαν πολλά «ρήγματα» από τη δεξιά πλευρά.

Σε ένα από αυτά, ο Κωστούρος δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, μετά από πολύ όμορφο γύρισμα του Τσιάκου.
Για την Κόρινθο, ο υπό δοκιμή Στεφάνοφ, είδε μετά το εντυπωσιακό του πλασέ την μπάλα να βρίσκει τη ρίζα της αριστερής δοκού του Κεμαλάι, ενώ λίγο αργότερα ο Μανιάτης ανάγκασε σε εντυπωσιακή επέμβαση τον τερματοφύλακα της Νεμέας.

Η τελευταία σπουδαία φάση για τους γηπεδούχους ήταν μια εκτέλεση φάουλ του Παπουτσή, η οποία αφού βρήκε στο τείχος, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παναγιωτόπουλου, όπως έκανε και στην αντίπαλη εστία, η προσπάθεια του Μανώλη Αμπαδιωτάκη.

Από πλευράς νικητών, Κερμανίδης (αν και ως αριστερός μπακ), Αμπαδιωτάκης (εντυπωσιακά βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι), Σακελλαρίου (πολύ καλός ως δεξί μπακ), σταθερός ο Κόντης, πολύ καλός ο Μανιάτης, ενώ σπουδαία πράγματα έδειξε και ο υπό δοκιμή Στεφάνοφ.

Να σημειώσουμε με την «Μπάρτσα» δοκιμάστηκαν οι γνωστοί μας από το πέρασμά τους από τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, Καζάλοφ και Στεφάνοφ.
Για τον Παννεμεατικό, κορυφαίος ο Παπουτσής, πολύ καλοί οι Μαρτίνος, Τσιάκος (εντυπωσίασε ως χαφ), θετικός ο Παππάς, ενώ πολύ σωστές τοποθετήσεις είχε ο Σγούρος.
  
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Ζαφείρης, Τσιάκος, Μαρινός, Σγούρος, Παλυβός, Τζίνης, Κωστούρος, Παππάς, Μαρτίνος, Τζας, Παπουτσής
Έπαιξαν και οι: Κεμαλάι, Χουσελάς Α., Κασκαντάμης Γ., Τσιλιγκίρης, Μπεκιάρης Β., Φρούσιος

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κόντης, Καζάλοφ, Σακελλαρίου, Κερμενίδης, Σπυρόπουλος, Μπέρκοβιτς, Τσίτσι, Αμπαδιωτάκης Μ., Λούβρης, Γκεοργκίεφ, Στεφάνοφ
Έπαιξαν και οι: Παναγιωτόπουλος, Τσορμπατζίδης, Ντερτιλής, Νούλας, Κούρτογλου, Χαρίτος, Ανδρεατίδης, Καρκαντάς 



 apopsi24.gr