Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Η ώρα της κρίσης για την ΕΠΣ Κορινθίας

Την Τρίτη (27/8) αναμένεται να γίνει γνωστή η απόφαση για τις εκλογές της ΕΠΣ Κορινθίας.
Όπως είναι γνωστό, η παράταξη του Παναγιώτη Λαμπρινού είχε προσφύγει στο δικαστήριο, αμφισβητώντας την εγκυρότητα της πρώτης εκλογικής μάχης (33-33) και ακολούθως το Πρωτοδικείο Κορίνθου είχε εκδώσει προσωρινή διαταγή, βάσει της οποίας, δεν ασκούνται πράξης διοίκησης.

Η ΕΠΣ Κορινθίας ουσιαστικά παραμένει ακέφαλη το τελευταίο διάστημα και πλέον, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη, οπότε και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα γίνει γνωστή η απόφαση, αναφορικά με το κύρος των εκλογών.

Στην επαναληπτική διαδικασία είχε επικρατήσει (38-31) η παράταξη του Μιχάλη Τσιχριτζή, που ακολούθως σχημάτισε διοίκηση ωστόσο, ήρθε η απόφαση του Πρωτοδικείου για να "παγώσει" τα πάντα. Οι δύο παρατάξεις διατηρούν τις ελπίδες τους και περιμένουν πια την αυριανή απόφαση, η οποία και θα δρομολογήσει τις εξελίξεις στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η καθυστέρηση στην έκδοση της απόφασης, έχει φέρει πίσω και τις διαδικασίες για την έναρξη του Κυπέλλου, καθώς και των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ, καθώς ακόμη δεν έχουν δημοσιοποιηθεί οι προκηρύξεις. Πληροφορίες αναφέρουν πως η έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, πιθανότατα πάει για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου. 
 
http://korinthostv.blogspot.gr