Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Ο Γιώργος Παπανδρέου παραμένει μάχιμος. Και… ΠΑΣΟΚ

Giorgos-Papandreou-Evangelos-Venizelos
(Photo Eurokinissi)
Η παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ για την επέτειο της 3ης του Σεπτέμβρη, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι οι προσπάθειες του Ευάγγελου για να κλείσουν τα ρήγματα που έχουν ανοίξει στο εσωτερικό του Κινήματος, πιάνουν τόπο.
Και όχι μόνο αυτό. Σύμφωνα με τη στήλη “Βηματοδότης” του “Βήματος της Κυριακής”, ο πρώην πρωθυπουργός και επί οκταετία πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική, ούτε πολύ περισσότερο από το Κίνημα που ίδρυσε ο πατέρας του, και μέσω του οποίου κατάφερε να περάσει ως… οικοδεσπότης την είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη νίκη στις εκλογές του 2009.
Το ρεπορτάζ της ναυαρχίδας του Συγκροτήματος Λαμπράκη αναφέρει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι διατεθειμένος να δώσει από την πλευρά του τη μάχη για να ξανακερδίσει το ΠΑΣΟΚ τη σχέση που έχασε με την κοινωνία, δίνοντας στον Ευάγγελο Βενιζέλο την ευχέρεια να τον χρησιμοποιήσει σε όποια εκλογική περιφέρεια κρίνει σκόπιμο.
Σημειώνεται ότι στο παρελθόν είχαν ακουστεί έντονες φήμες για πολιτικό διαζύγιο του Γιώργου Παπανδρέου με το ΠΑΣΟΚ, ακόμη και για το ενδεχόμενο να προχωρήσει στη δημιουργία νέου κομματικού φορέα.

ysterografa.gr