Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1Με Φουστέρ, ο Μίτσελ έβγαλε... «κουνέλι»!



Μετά τη δύσκολη (και με αποδοκιμασίες) νίκη της πρεμιέρας επί της Καλλονής και το «βαρύ κλίμα» για τον Μίτσελ, το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό ήταν, εκτός φυσικά από τη νίκη, η καλή εμφάνιση απέναντι στον Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τη 2η αγωνιστική.

Για 45 λεπτά οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κακοί. Στη συνέχεια, με τις αλλαγές του Ισπανού τεχνικού και την είσοδο των Φουστέρ και Σαβιόλα, μεταμορφώθηκαν και έφτασαν στη νίκη με 2-1. Δεν πτοήθηκαν από το γκολ-«ψυχρολουσία» του Ναπολεόνι στο 47' και «απάντησαν» με ένα εκρηκτικό 20λεπτο.
Σε αυτό, αμέσως ανέτρεψαν το σκορ με τα γκολ των Φουστέρ στο 51' και Σαβιόλα στο 54' (πρώτο γκολ του Αργεντινού), είχαν δοκάρι με τον «κούνελο» και άλλες 3-4 σημαντικές ευκαιρίες, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια έριξαν λίγο το ρυθμό, είχαν «απαντήσεις» στις προσπάθειες αντίδρασης του Ατρόμητου (μετά το 70' - 75') και τελικά έφτασαν σε μια δίκαιη νίκη. Καλό το ντεμπούτο του Μπονγκ, αλλά και του Σάμαρη.
 Οσο για τους φιλοξενούμενους; Είχαν ένα «εύκολο» πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι δύο μεγάλες ευκαιρίες ήταν δικές τους, όμως δεν μπόρεσαν να αντέξουν μετά το γρήγορο προβάδισμά τους και στο τέλος, παρά την ανάκαμψη που είχαν, δεν έφτασαν στην ισοφάριση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο (46' Σαβιόλα), Μπονγκ, Σιόβας, Μανωλάς, Σάμαρης, Μανιάτης (74' Μεντζανί), Ντομίνγκες, Φετφατζίδης (46' Φουστέρ), Κάμπελ, Μήτρογλου.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σηφάκης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας (11' Καραμάνος), Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος (65' Παπουτσογιαννόπουλος), Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι (76' Παπαδόπουλος).