Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Κουμουτσάκος: Διάθεση καπηλείας του 18χρονου

Giorgos-Koumoutsakos
Μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος παρέθεσε την άποψή του για το τραγικό περισταστικό με τον 18χρονο ο οποίος έχασε τη ζωή του στο Περιστέρι, όταν προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο εισιτηρίων σε ένα τρόλεϊ.
“Επειδή η συζήτηση για τον άδικο χαμό του 19χρονου στο Περιστέρι συνεχίζεται και πάλι χωρίς μέτρο και σοβαρότητα και, γι’αυτό χωρίς πραγματική ευαισθησία αλλά και με δύσκολα αποκρυπτόμενη διάθεση καπηλείας, επαναλαμβάνω τη γνώμη που από την πρώτη στιγμή υποστήριξα..
“Η “κακιά η ώρα”.Τραγικός χαμός.Τραγική στιγμή.Μεγάλη θλίψη.Αποκρουστικά απαράδεκτη κάθε απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης…
Όσο για κάποιες “διανοούμενες” φωνές που εξυπνακίζουν μιλώντας για “τζαμπατζήδες”, έμπρακτη περιφρόνηση διαρκείας.”..
Προσθέτω ότι οι έλεγχοι πρέπει να γίνονται με απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητα και αξιοπρέπεια των ελεγχομένων.Οι αποδεδειγμένα άνεργοι είναι δίκαιο να εξαιρούνται από την καταβολή εισιτηρίου στις αστικές συγκοινωνίες όσο παραμένουν άνεργοι. Καλημέρα σε όλους”, έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ο Γιώργος Κουμουτσάκος, και μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, καλούσε όσους το επιθυμούσαν να προστρέξουν στη συγκεκριμένη παραπομπή, για να διαβάσουν την άποψή του.